Dolar 32,1775
Euro 35,0422
Altın 2.461,92
BİST 10.218,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C




















Nwakaeme sözleşme imzalayacak mı? İki tarafın teklifi ortaya çıktı!

Nwakaeme sözleşme imzalayacak mı? İki tarafın teklifi ortaya çıktı!
7 Mayıs 2022 04:24
476
A+
A-

Trabzonspor’da Nwakaeme görüşmelerinin perde arkası ortaya çıktı. Trabzonspor’un teklifi ve Nwakaeme’nin talebi ortaya çıktı.

Süper Lig’in 36.haftasında şampiyon Trabzonspor, Hatayspor’a konuk oluyor. Karşılaşma öncesi 61saat.com Spor Müdürü Hasan Tuncel ile İhlas Haber Ajansı Trabzonspor Muhabiri Gökmen Şahin değerlendirmelerde bulundu.

TRABZONSPOR 1+1 YILLIK TEKLİF YAPT

Trabzonspor’un Nwakaeme ile görüşmelerinde son durumdan bahseden Şahin, ‘’Nwakaeme transferi söz konusu. Trabzonspor görüşmelerini sürdürüyor. Belli bir teklifi zaten yapmış durumda. 1 yıllık bir kontrat gündemde. 1+1’lik sözleşmeden bahsediyoruz. Trabzonspor 2.5 milyon Euro gibi bir rakam veriyor. Bonusları var. Bunları Trabzonspor teklif etmiş durumda. Trabzonspor birşey yapmıyor demek yanlış’’ dedi.

NWAKAEME 3 YILLIK SÖZLEŞME İSTİYOR

Şahin şöyle devam etti:

‘’Nwakaeme’nin isteklerine baktığımızda ayrılması gerekiyor. 3 yıllık sözleşme istiyor. Garanti ücret istiyor. Bonuslar istiyor. Bunun vergisi de çıkıyor derken Nwakaeme’nin maliyeti 5-6 milyon Euro’ya denk gelecek, kabul etmesi durumunda. Trabzonspor’da haklı Nwakaeme’de haklı. Oyunucunun son kontrat dönemi ben ne kadar kazanabilirsem iyi diyor. Peşin para ve ödemede sıkıntı yok. 3 yıllık bölüm ve rakamdaki bölüm çok önemli. Trabzonspor’un bir oyuncuya 70-80 milyon TL vermesi fazla olur diye düşünüyorum’’

Kaynak : ( 61saat )

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.