Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C




















Ağaoğlu, Ukrayna’dan gelen 143 çocuğu havalimanında karşıladı!

Ağaoğlu, Ukrayna’dan gelen 143 çocuğu havalimanında karşıladı!
31 Mart 2022 19:51
372
A+
A-

Rusya saldırılarının hedefindeki Ukrayna’ya destek için Trabzonspor ve Rizespor harekete geçti. Kulüpler Birliği, 14-17 yaşlarındaki 143 çocuğu özel uçakla Trabzon’a getirdi. Burada bir süre misafir edilecek çocuklar, ardından Trabzonspor dahil Türkiye’de ki çeşitli kulüplere dağılacak.

Ukrayna bir yandan Rusya’nın saldırıları karşısında ayakta kalmaya çalışırken bir yandan da kadınları ve çocukları kurtarma çabalarını sürdürüyor. Kulüpler Birliği, ülkenin güneyinde yer alan ve sık sık Rusya’nın hedef aldığı Zaporijya şehrindeki çocuklar için harekete geçti.

Bugün özel bir uçakla 14-17 yaş arasındaki 143 çocuk Trabzon’a getirildi.. Burada bir süre misafir edilecek çocuklar, ardından Türkiye’deki kulüplerin altyapılarına dağıtılacak.

Trabzonspor alt yapısında da eğitim görecek çocukları havalimanında karşılayan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Ukrayna’daki 143 genç futbolcu, ülkelerindeki durum çözülene kadar Türk takımlarının altyapılarında çalışacak. İmkanı olan kulüplerimizde kalacaklar. Rizespor, Trabzonspor… İmkanları olmayan kulüpler adına da Trabzonspor ve Rizespor olarak bu görevi üstlendik” dedi.

Burada Ukraynalı heyetten yapılan açıklamada ise, “Çok teşekkür ederim. Bu zor zamanlarda bizim çocuklarımıza bizim ülkemize yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim” ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.