Dolar 32,5176
Euro 34,7442
Altın 2.489,49
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C




















Sezgin Muhcu Değerli basın mensuplarımız hepiniz gerçekleştirmiş olduğumuz tanışma ve istişare toplantımıza hoş geldiniz.

Sezgin Muhcu Değerli basın mensuplarımız hepiniz gerçekleştirmiş olduğumuz tanışma ve istişare toplantımıza hoş geldiniz.
5 Mart 2021 11:22
331
A+
A-

Konuşmama başlamadan önce dün yaşanan elim helikopter kazasında şehit olan 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş’ın da bulunduğu 11 Şehit Askerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile gerçekleştirmiş olduğumuz 7. Olağan İl Kongremizde il Başkanı seçilerek görevi devraldım.

Geçtiğimiz pazartesi günü İl Yürütme Kurulumuzu belirleyerek görev dağılımımızı yaptık. Artık planlı bir şekilde faaliyetlerimizi sürdürmeye başladık.

Yeni il yönetim kurulumuzun, il yürütme kurulumuzun şehrimiz ve ülkemiz adına hayırlı çalışmalar yapmasını yüce Allah’tan diliyorum.
Bizlerin nihai amacı milletimize hizmet etmektir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tabiriyle “Bizler Milletimize efendi olmaya değil hizmetkâr olmaya geldik.
Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de 2020 yılı ne yazık ki milletimiz için çok zor geçti.
Çin’in Wuhan kentinden tüm dünyaya yayılan ve ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs salgını ile mücadele etmeye devam ediyoruz.
Bu salgınla mücadelede cansiperane çalışan değerli sağlık çalışanlarımızı saygı ile anıyorum.
Görevi esnasında şehit olan sağlık çalışanlarımıza ve hastalık dolayısıyla vefat eden vatandaşlarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum.

AK Parti iktidarı olarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 19 yıldır yapmış olduğumuz tüm yatırımlar neticesinde;
Çok daha zorlu geçmesi beklenen bu süreci diğer dünya devletlerine göre daha az hasarla atlattık. Ve devam eden mücadeleyi de aynı hassasiyetle sürdürüyoruz.

Bir sağlıkçı olarak özellikle belirtmek istiyorum ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemiz sağlık alanında adeta Ortaçağdan çıkıp doğrudan yakın çağa girmiştir.

Sağlık alanında yapmış olduğumuz altyapı yatırımlarının hastane yatırımları, tedavi süreçlerinde yapılan iyileştirmeler ve gelişmeler herkesin malumudur.
Yalnızca sağlık alanında değil birçok alanda ülkemiz önemli başarılara imza atmıştır.
Böylesine zorlu süreçlerin üstesinden kolayca geliyor olmamızın asıl sebebi budur.

Cumhurbaşkanımızın ileri görüşlülüğü geleceği düşünerek yapmış olduğu tüm yatırımlar bugün karşılaşmış olduğumuz tüm zorlukları kolaylıkla aşmamızın ana kaynağıdır.

Biz de görevi aldığımız günden itibaren
AK Parti Trabzon İl Başkanlığı olarak
bütün teşkilat mensuplarımızla birlikte kuruluşumuzdan itibaren bugüne kadar
üst üste koyulan bütün emeklerin neticesinde alınan başarılarla geleceğe daha emin ve daha güçlü bir şekilde büyüyerek gidiyoruz.

Önceki dönemlerde yapılan tüm çalışmalar ve alınan tüm başarılar bizim için temel oluşturmaktadır.
Bizler yeni bir şey keşfetmeden bugüne kadar yapılan tüm çalışmaların üzerine başarı inşa etmeye devam edeceğiz.
Bir kez daha kuruluşumuzdan bugüne kadar partimizin gelişmesinde emeği olan bütün teşkilat mensuplarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.
Her biri bizler için önemli bir değer önemli bir yapı taşıdır.
Bugün üzerimize almış olduğumuz sorumluluğun farkındayız.
Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemizi geleceğe daha güçlü taşımak için çok daha fazla çalışacağız, çok daha fazla emek sarf edeceğiz, çok daha fazla mücadele edeceğiz.

Bu hassasiyetlerle çıktığımız bu yolda,
bütün teşkilatlarımızı ziyaret ederek çalışma prensiplerimizi İlçe başkanlarımıza ve teşkilatlarımıza aktardık. Onların talep ve beklentilerini dinledik.

Gençlik kollarımızla, kadın kollarımızla, mahalle teşkilatlarımızdan ilçe teşkilatlarımıza kadar 2023 hedeflerine ulaşmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz.
İnşallah, hep birlikt…

uyum içerisinde çalışarak 2023 seçimlerinden büyük bir zaferle çıkacağız.
Yeni yönetim anlayışımızla milletimizin gönlüne dokunmaya devam edeceğiz.
Partimizin kuruluş ilkelerini önceliyerek siyasette ve belediyecilikte 94 ruhunun samimiyeti ile birlikte adeta yeniden doğuş yaşayacağız.
Tevazu, samimiyet ve gayretle çalışmalarımıza başladık ve bu şekilde sürdüreceğiz.
Mevlana’nın öğütleri gibi:
Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi,
Şefkat ve merhamette güneş gibi olacağız.
Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi,
Hiddet ve asabiyette ölü gibi olacağız.
Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi,
Hoşgörülükte deniz gibi olacağız.
Ve olduğumuz gibi görüneceğiz.
Yeni yönetim anlayışımız sahada siyaset yaparken bu şekilde olacaktır.
Bunların yanı sıra şehrimize yapılan yatırımların takipçisi ve bekçisi olmaya devam edeceğiz.
Kıymetli hemşehrilerimizin sorunlarını çözmek adına üzerimize düşen tüm vazifeleri yerine getirmek için gayret sarf edeceğiz.

Bu hassasiyetler ile birlikte siz değerli basın mensuplarımız ile birlikte de uyumlu bir şekilde çalışarak yapmış olduğumuz çalışma ve faaliyetleri sizlerin aracılığı ile kıymetli Trabzonlu hemşerilerimize ileteceğiz.
Şimdiden bizlere verecek olduğunuz desteklerden dolayı sizlere teşekkür ediyor, basın toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Dr. Sezgin MUMCU
AK Parti Trabzon İl Başkanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.