Dolar 32,3595
Euro 34,7454
Altın 2.394,51
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Trabzonspor’da şampiyonluk böyle kutlanacak!

Trabzonspor’da şampiyonluk böyle kutlanacak!
27 Nisan 2022 14:40
212
A+
A-

Trabzonspor’da Antalyaspor maçında şampiyonluk gelebilir ama asıl kutlama kupanın alınacağı Altay maçından sonra yapılacak. Bordo-mavililerin şampiyonluk kutlamalarında Türkiye’ye görülmemiş bir görsel şölen sunulacak.

Antalyaspor maçında şampiyonluk ilan edilirse asıl kutlama kupanın alınacağı Altay maçında yapılacak ve Türkiye’de görülmemiş bir görsel şölen sunulmaya çalışılacak. İkinci geniş kapsamlı kutlama ise son lig maçının ardından İstanbul’da yapılacak.

CUMA İHTİMALİ MASADA
Fenerbahçe’nin cuma günü oynayacağı Gaziantep Futbol Kulübü maçında puan kaybetmesi durumunda şampiyonluk ilan edilecek. Bunun için gerekli önlemleri alan bordo-mavili kulüp gerekli tüm görselleri şimdiden hazırda tutuyor.

CUMARTESİ MİNİ KUTLAMA
Cumartesi oynanacak Antalyaspor maçında havai fişek gösterisi ve etkinlikler için hazırlıklar tamamlandı. Stada giremeyecekler için dev ekran kurulacak. Ancak maç sonu sahaya girmeyi düşünenlere ceza alabilecekleri hatırlatılacak.

BÜYÜK ŞÖLEN ALTAY MAÇINDA
TFF talimatı gereği şampiyonluk kupası son iç saha maçında veriliyor. Bu nedenle Trabzonspor’da tüm hazırlıklar Altay maçına yönelik yapıldı. En büyük kutlama Altay maçının ardından Akyazı’da ve bir gün sonra yine stadyum etrafında.

GÖRÜLMEMİŞ GÖRSEL ŞÖLEN
Altay maçı sonrasında birçok yerel ve ulusal sanatçı konser verecek ama en farklı kutlama olarak Türkiye tarihinde görülmemiş bir görsel şölen yapılacak. Havai fişek, ışık gösterilerinin yanı sıra futbolcuların seçtiği şarkılar da çalınacak.

OTOBÜSLE ŞEHİR TURU
Altay karşılaşmasının hemen ardından stadyumdan üstü açık otobüse binecek olan futbolcu kafilesi şehir turuna çıkacak. Bu şehir turu için güzergahın stadyum-şehir meydanı ve tekrar stadyuma dönüş olarak belirlendiği öğrenildi.

İSTANBUL DA UNUTULMADI
Süper Lig’in son haftasında oynanacak Başakşehir maçı sonrası da İstanbul’da kutlamalar var. Yine Trabzon’dakine benzer etkinliklerin yapılacağı ifade edildi. Ayrıca her şehirde bulunan taraftarlar için de gerekli izinleri kulüp almış durumda.

ŞAMPİYONLUK FORMASI SATIŞTA
Trabzonspor tarafından hazırlatılan ve üzerinde sonsuzluk işaretiyle birlikte 8. şampiyonluk vurgusu yapılan forma, matematiksel olarak şampiyonluğun garantilenmesi ile satışa sunulacak. Kulüp ciddi bir gelir elde etmeyi amaçlıyor.

HEYKEL YAPILACAK
Trabzonspor kulübü tarafından, takımı şampiyonluğa taşıyacak isimlerin uzun süre unutulmaması için bir heykel çalışması da yapıldı. Bu heykelde şampiyonluk mücadelesinde yer alan tüm isimlerin yer alması bekleniyor. (Fotomaç)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.