Dolar 32,3277
Euro 35,0598
Altın 2.296,98
BİST 9.045,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 20°C




















Bakasetas Trabzonspor’da O Ayrılığı Duyurdu

Bakasetas Trabzonspor’da O Ayrılığı Duyurdu
27 Haziran 2022 15:43
406
A+
A-

TFF Süper Lig takımlarından Trabzonspor yardımcı antrenörlerinden Egemen Korkmaz, bordo-mavili kulüpten ayrıldı.

Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı’nın ekibinde yer alan yardımcı antrenörler Egemen Korkmaz, bordmavili takıma veda etti. Korkmaz’ın ayrılığını Anastasios Bakasetas sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu.

“İnanılmaz bir kişi”
Yunan oyuncu paylaşımında, “İnanılmaz bir kişi. Fantastik karakter. Her şey için teşekkürler Egemen Korkmaz” ifadelerini kullandı.

Ayrılık nedeni ailevi
Bilindiği üzere, daha önce basında yer alan habere göre Egemen Korkmaz’ın ayrılık isteğini teknik direktör Abdullah Avcı’ya ilettiği iddia edilmişti. Korkmaz’ın ailesine yeterince vakit ayıramadığı için böyle bir karar aldığı öğrenildi.

3 takımda çalıştı
2019 yılında futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra ilk antrenörlük deneyimini Denizlispor’da Mehmet Özdilek’in yardımcısı olarak yapan Egemen Korkmaz, yine Özdilek’le Erzurumspor da ve son olarak Abdullah Avcı’nın ekibine katılarak Trabzonspor’da görev yaptı. (Ajansspor)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.