Dolar 32,3788
Euro 34,7745
Altın 2.431,54
BİST 9.945,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 17°C
Cum 18°C




















Trabzon’da taraftarları şok eden Cornelius! ‘Her şey şakayla başladı’

Trabzon’da taraftarları şok eden Cornelius! ‘Her şey şakayla başladı’
20 Nisan 2022 14:37
559
A+
A-

Cornelius’a benzerliği ile dikkat çeken Meine Kiewiet ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Trabzonspor’un Kayserispor ile oynadığı mücadelesi sonrası taraftarların ilgi odağı haline gelen Meine Kiewiet 61saat’in konuğu oldu.

Arkadaşı Erdeniz ile ilk kez Trabzon’a gelen Meihle bir anda tribünlerin en çok konuşulan ismi oldu.

21 yaşında olduğunu ifade eden Meine “Tatil için Trabzon’a geldik. Erdeniz bana hep Trabzonspor’u anlatıyor, Cornelius’a benzediğimi söylüyordu. Ben de zaman içerisinde bu fikrinin doğru olduğunu düşündüm. Şakayla karışık gidelim mi Trabzon’a dedi. Ben de tamam dedim. Şaka gerçek oldu ve Trabzon’a geldik. ”

Trabzonspor tribünlerinin inanılmaz derecede uyumlu ve güzel olduğunu ifade eden Meine  “Trabzon’da atmosfer çok değişik geldi. Hollanda’da maça gidiyorum ama böyle bir havayı hissedemedim. Taraftarlar bir değil. Hollanda’da atmosfer böyle olmuyor. Cornelius attığı için günüm daha da güzelleşti. Kendimi ona yakın hissetmeye başladım”

HİÇ ALIŞIK DEĞİLİM

 

Trabzonspor taraftarlarının yoğun ilgisi sonrası kısa süreli şok yaşadığını da anlatan genç Hollandalı “Bana gösterilen ilgiliye hiç alışık değilim. Israrlar üzerine maç sonunda Kolbastı ve horona girdim, ondan sonra herkes benimle fotoğraf çekilmeye başladı. Peşimden koştular, hiç alışkın değilim bu duruma. Maça gittikten sonra sosyal medya patladı, hiç beklemiyordum.”

Son olarak yeniden Trabzon’a geleceğini ifade eden Meine “Trabzonlular çok sıcak çok cana yakın insanlar, arkadaşlarımla beraber, Trabzon’a geleceğiz. Sizin sayenizde kulüp bizimle iletişime geçti. Cornelius ile tanışacağım için çok heyecanlıyım” dedi.

Kaynak : ( 61saat )

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.