Dolar 32,3445
Euro 34,8714
Altın 2.383,69
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 17°C
Sal 18°C




















Abdullah Avcı milli yıldızı arayıp Trabzonspor’a çağırdı!

Abdullah Avcı milli yıldızı arayıp Trabzonspor’a çağırdı!
15 Nisan 2022 14:32
315
A+
A-

Trabzonspor şampiyonluğa kesin gözü ile bakarken gelecek seneki kadrosunu şimdiden oluşturmaya başlaşdı. Abdullah Avcı’nın milli yıldızı arayıp Trabzonspor’a çağırdığı iddia edildi.

Trabzonspor transfer çalışmalarına hız verdi. Bordo Mavililerin transfer gündemine flaş bir isim dahil oldu.

Fotomaç’ın haberine göre; Trabzonspor Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen Can Bozdoğan için Schalke 04’ün kapısı çaldı.Ancak bu görüşmelerde ilginç bir gelişme yaşandı. Alman ekibi Ozan Kabak’ı Trabzonspor’a önerdi.

Bild gazetesi Schalke 04’ün Ozan Kabak’ı 8-9 milyon Euro karşılığında satmak istediğini okurlarına duyurdu.Ancak Trabzonspor Ozan Kabak’ı kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor.

Yaşanan bu sıcak gelişmelerin ardından Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan’a 22 yaşındaki stoperle görüşme yetkisi verildi. Ayrıca Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın da Ozan Kabak’ı arayarak Trabzon’a davet ettiği gelen bilgiler arasında.

Milli formayı 15 kez terleten Ozan Kabak, bu sezon kiralık olarak gittiği Premier Lig ekibi Norwich’te 13 maça çıktı. Geçen sezonun devre arasında da Liverpool’a kiralanan genç yıldızı Schalke 04, 15 milyon Euro karşılığında transfer etmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.