Dolar 32,5326
Euro 34,8924
Altın 2.442,82
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 17°C




















Avrupa’da Trabzonspor yankısı! “Otoriter ve tarz sahibi”

Avrupa’da Trabzonspor yankısı! “Otoriter ve tarz sahibi”
17 Mart 2022 15:23
276
A+
A-

Son dakika spor haberi: Trabzonspor’un Süper Lig’de açık ara puan farkıyla şampiyonluğa yürümesi, Avrupa basınında da yankı uyandırmaya devam ediyor. Sırp sitesi, “Baskın, otoriter ve tarz sahibi Trabzonspor tüm segmentlerde Süper Lig’in en iyisi. Yakında bitime haftalar kala birinciliği garantileyecek” dedi.

Daha önce İtalya, İspanya ve Almanya’da manşetleri süsleyen bordo-mavili takım bu kez Bosna Hersek ve Sırbistan’da haber oldu.Sırp, ‘Sportklub. rs’ sitesinde yer alan haberde, “Baskın, otoriter ve tarz sahibi Trabzon sezon başından beri aynı oyunu oynuyor. Tüm segmentlerde en iyisi olan Trabzonspor yakında ligin bitimine haftalar kala matematiksel olarak birinciliği garantileyecek” ifadelerine yer verildi.

VISCA GÜCÜNÜ KATLADI
Site, Trabzonspor’un şampiyonluk yolunda attığı en önemli adımlardan bir tanesinin Edin Visca transferi olduğunu da vurgularken, takımın Hamsik, Uğurcan, Djaniny, Peres, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme gibi birçok önemli ismi bünyesinde bulundurduğunu belirtti.

Uğurcan’a ise ayrı bir parantez açarak, “Uğurcan Çakır’dan bahsetmeye değer çünkü çok özel bir performans ve çok özel bir oyuncu” ifadeleri kullanıldı. Haberde Abdullah Avcı’nın tecrübeli, uzman, rekabetçi ve kazanmaya odaklı bir oyun anlayışına sahip olduğu da ifade edildi.

ŞEHRİN SEMBOLÜ TUTKU İNANILMAZ
Sırp sitesi, Trabzon şehri ve halkının, Trabzonspor’a olun tutkusunun ileri boyutta olduğunu da vurguladı. Trabzon’un Karadeniz kıyısında bir liman şehri olduğu ve futbol kültürünün 1920’li yıllara kadar dayandığı aktarılırken, 40 bin kişilik stadyumun her maçta büyük ölçüde dolduğu bildirildi.

Avrupa’da Trabzonspor yankısı! “Otoriter ve tarz sahibi”
Bordo-mavili taraftarların, Türkiye’nin en fanatik taraftar gruplarından birisi olduğu ve şehirde yaşayanların çok büyük bir bölümünün sadece Trabzonspor’u tuttuğu kaydedildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.