Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 16°C




















İlk Trabzonspor yaptı, İstanbul kulüpleri peşine takılıyor.

İlk Trabzonspor yaptı, İstanbul kulüpleri peşine takılıyor.
12 Nisan 2022 20:06
475
A+
A-

Trabzonspor yine İstanbul’un 3 kulubüne örnek oldu. Bordo – Mavililerin geçen sezon yaptığı çalışma, bu sezon diğer kulüpler tarafından da kopyalanmaya başlandı…

Trabzonspor, geçen sezon yaptığı transfer çalışmaları diğer kulüplere de resmen ders oldu. Bordo – Mavililerin transferlerin hemen hemen hepsini kamp sezonundan önce bitirmesi, takım iskeletini oturtması ve bu sezon gelen başarının ardından diğer takımlarda bu durumu örnek almaya başladı.

Bordo – Mavililerin geçen sene yaptığı çalışmayı, Trabzonspor’un adını zikretmese de uygulamaya çalışacağını ifade eden ilk takım ise Beşiktaş oldu. 
Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, “Avrupa Kupalarına hangi turda katılınacağı önemli. Ancak bizim hedefimiz oyuncularımızı ilk antrenmana hazırlamak” dedi.

Beşiktaş’ta sözleşmesi biten 14 oyuncuyu hatırlatan Kazancı, “14 oyuncu gelecek diye bir şey yok. Yapacağımız transferler 5 -6 seviyesinde olur. Takım iskeletini oluşturabilecek kadarını yaz ayları, sezon bitmeden bünyemize katabilirsek sağlıklı olacak. Hedefimiz olabildiğince erken takım iskeletini kurmak” dedi.

Eylül’e kadar devam eden transfer sezonunda fırsat transferleri olursa bunları da değerlendireceklerini ifade eden Kazancı, “Fırsat transferi gelebilir, kadroda ki bir takım oyunculara teklifler gelebilir, onları değerlendirilebilir. Bizim çalışmalarımız yaz olmadan en geç Mayıs ayı içinde takımın iskeletini belirlemek yönünde” dedi. 
Hatırlanacağı üzere Trabzonspor’da da geçen sezon içinde Abdullah Avcı yönetime gelmişti. Avcı, sezon içinde planlamayı yapmış ve bordo – mavililer sezon bitmeden bir çok ismi kadrosuna katmıştı. 
Trabzonspor’un kampın ilk gününde yeni transferlerin bir çoğu takımla birlikte idmana çıkmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.