Dolar 32,2729
Euro 34,8078
Altın 2.435,93
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Yağmurlu
Trabzon
18°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C




















Uçak yarına ertelendi! Bartra kararını veremedi

Uçak yarına ertelendi! Bartra kararını veremedi
13 Ağustos 2022 14:21
400
A+
A-

Trabzonspor Marc Bartra transferini sonuçlandırmak istiyor.

Trabzonspor’un geçtiğimiz gün prensipte anlaştığı Marc Bartra transferi uzadıkça uzuyor. Önceki gün şartları kabul eden Bartra ve menajeri için Sevilla’ya uçak gönderilmişti.

Uçak yine ertelendi

Bütün gün havalimanında bekleyen uçağa Bartra ve menajerleri binmedi. Uçak 2 gündür Sevilla Havalimanı’nda bekleyişini sürdürüken yarına (Pazar) ertelendiği öğrenildi.

La Liga ekibi Real Betis ile bonservis konusunda el sıkışan Trabzonspor, Bartra ile de uzlaşmış ancak ekstra bonuslar nedeniyle görüşmeler tıkanmıştı. Hala bu konuyu aşamayan Trabzonspor’un nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu oldu.

Fernandez “Uçağı erteledik

Oyuncunun menajerlerinden Yago Fernandez yaptığı açıklamada “Uçağı erteledik, yeni haberler biraz geç gelecek” yorumunu yaptı.

Yönetim uzadığı için tepkili

Trabzonspor’un görevlendirdiği yetkililer menajer kaynaklı pürüzü çözmeye çalışırken, kıran kırana pazarlıklar devam ediyor. Öte yandan yaşanan bu durumunun yönetimde tepkili olarak karşılandığı gelen bilgiler arasında.

Taraftar müjdeli haberi bekliyor

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın çok istediği Bartra, hocanın yönetime verdiği listede en üst sıralardaydı. Şampiyonlar Ligi’ni de düşünerek üst seviye bir oyuncu almayı amaçlayan Karadeniz ekibi, Bartra konusunda şartları sonuna kadar zorluyor. Taraftarlar da müjdeli haberi bekliyor.

Avcı: “Bartra oyunumuza uygun bir oyuncu”

Teknik direktör Avcı, gündemdeki Bartra transferiyle ilgili olarak ise, “Stoper konusu duruyor. Benim talep ettiğim oyunculardan bir tanesiydi. Daha netleşmediği için bir şey söylemek istemiyorum. Bizim oyunumuza uygun bir oyuncu. Çok önemli kariyeri olan çok önemli kupaları olan oyun felsefesine uygun bir oyuncu. Maçtan çıktığım için olup olmadığını bilmiyorum ona göre değerlendireceğim” ifadelerini kullandı.

Enis Bardhi de görüştü

Trabzonspor oyuncunun ikna sürecini kısa sürede bitirmek için tüm kozlarını oynuyor. Son bilgilere göre oyuncu ile Levante’den transfer edilen Enis Bardhi de görüştü

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.