Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C




















Teknik Direktör Mehmet Ak ile sözleşme imzaladık

Teknik Direktör Mehmet Ak ile sözleşme imzaladık
8 Nisan 2022 16:57
291
A+
A-

Kulübümüz, 2021-2022 sezonu sonuna kadar anlaşmaya vardığı Teknik Direktör Mehmet Ak ile bugün Tesislerimizde yapılan törenle sözleşme imzaladı. Futbol Şube Sorumlumuz Semih Hekimoğlu’nun katıldığı imza töreninde 39 yaşındaki genç teknik adam kendisini kulübümüze bağlayan sözleşmeye imza attı.

Futbol Şube Sorumlumuz Semih Hekimoğlu imza töreninde yaptığı açıklamada, yeni Teknik Direktörümüz Mehmet Ak’ın kulübümüze hayırlı olmasını dilerken, “Son haftalarda alınan sonuçlar sonrası, bir kan değişikliği yapmamız gerekiyordu. Bunu da Mehmet hocamızı göreve getirerek, gerçekleştirdik. Şimdi önümüzde 5 lig ve sonrasında Play-Off maçları var. İnşallah bu süreci en iyi şekilde geçip, 1.Lig’e çıkmak istiyoruz” dedi.

Daha önce Göztepe, Qarabagh, Neftchi, Galatasaray, Şekerspor, Batman Petrol, Adıyaman ve Ankaraspor’da da görev alan Teknik Direktörümüz Mehmet Ak da, Vizyon ve misyon olarak Türkiye’nin en önemli kulüplerinden birisi olan 1461 Trabzon FK’ya geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek, “Öncelikle bizlere bu görevi layık gören Başkanımız Celil Hekimoğlu, Futbol Şube Sorumlumuz Semih Hekimoğlu ve Yönetim Kurulumuza Teknik Heyet olarak teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kulüpte bu sezon görev yapan ve hizmet eden eski teknik direktörlerimiz Bahaddin Güneş ve Yusuf Şimşek’e de teşekkür eden Ak, “Bu bir bayrak yarışıdır. Bu bayrağı bundan sonra da biz taşıyacağız. Önümüzde 5 maçlık bir periyot var. Maksimum puanları almak için mücadele edeceğiz. Play-Off süreci sonrasında ise amacımız şampiyonluk yaşamak” şeklinde konuştu.

Teknik Direktörümüz Mehmet Ak’ın ekibi de belli oldu. Ak’ın ekibinde, Mehmet Alper Akıcı yardımcı antrenör, Murat Onur Dilek kaleci antrenörü, Anıl Can Yolgörmez Yardımcı ve Atletik Performans antrenörü, Ahmet Özdemir duran top ve maç performans, analiz antrenörü, Nebil Tekinarslan oyuncu ve maç izleme antrenörü olarak görev yapacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.