Dolar 32,3854
Euro 34,7876
Altın 2.435,15
BİST 9.992,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 18°C




















Yusuf Yazıcı’nın yerine transfer edildi! Kriz patlak verdi

Yusuf Yazıcı’nın yerine transfer edildi! Kriz patlak verdi
6 Nisan 2022 18:18
314
A+
A-

Lille’in devre arasında Yusuf Yazıcı’nın yerine transfer ettiği Hatem Ben Arfa ortalığı karıştırdı.

Lille’in devre arasında Yusuf Yazıcı’nın yerine transfer ettiği Hatem Ben Arfa, Bordeaux maçından sonra soyunma odasında Djalo ve hocasına sert sözler sarf etti.

Geçtiğimiz sezon Bordeaux forması giyen ancak sezon başında kendisine takım bulamayan Ben Arfa, devre arasında Lille ile 6 aylık sözleşme imzalamıştı.

Transferin ardından açıklamalarda bulunan Fransız futbolcu, tekrardan yükselişe geçeceği sözünü vermişti.

Soyunma odasında sert tartışma

Maçın ardından ise takım içinde ciddi bir gerginlik yaşandığı ortaya çıktı. L’Equipe’in haberine göre maçın ardından Hatem Ben Arfa ile takım arkadaşı Tiago Djalo arasında soyunma odasında sert bir tartışma yaşandı. İkilinin birbirine fiziki müdahalede bulunmadığı ancak çok sert bir tartışma yaşadıkları belirtildi. Araya teknik direktör Gourvennec ve yardım antrenörlerin girdiği kaydedildi.

Gourvennec, bir hayli sinirlendi

Djalo ve Ben Arfa’nın tartışmasını yatıştırmaya çalışan teknik direktör Jocelyn Gourvennec, Ben Arfa’nın tavrı sonrası tartışmaya dahil oldu. Haberdeki iddiaya göre Ben Arfa’nın takımın oyunundan şikayetçi olduğu ve “Çok geride oynuyoruz. Avrupa Kupalarına gitmeyi hedefleyen bir takım oyunundan çok uzağız. Burası Guingamp değil.” dediği ifade edildi.

Ben Arfa’nın, Gourvennec’in çalıştırdığı ilk takım olduğu için Guingamp örneğini verdiği ve bu sözlerinin genç teknik adamı bir hayli sinirlendirdiği kaydedildi.

Lille, Hatem Ben Arfa’nın sözleşmesini feshedebilir

Yaşanan bu olayın Lille yönetimini rahatsız ettiği belirtilirken, Gourvennec’in sezon sonuna kadar 35 yaşındaki oyuncuyu oynatmama kararı aldığı ifade edildi. Bu karar sonrası yönetimin de sezon sonu bitecek sözleşmeyi erken feshedeceği öne sürüldü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.