Dolar 32,2634
Euro 34,8515
Altın 2.433,78
BİST 10.083,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Çar 15°C
Per 18°C
Cum 18°C
Cts 18°C




















Ve imza zamanı belli oldu! Nwakaeme…

Ve imza zamanı belli oldu! Nwakaeme…
29 Mart 2022 15:18
381
A+
A-

Spor Toto Süper Lig’de fırtına gibi esen Trabzonspor açık ara farkla lider konumda bulunuyor. Bordo-mavililerin Nijeryalı kanat oyuncusu Nwakaeme, takımın hücum organizasyonlarında önemli rol oynuyor. Sergilediği futbolla göz kamaştıran deneyimli futbolcu ile yeni sözleşme konusunda bir süredir devam eden görüşmelerde mutlu sona ulaşıldı. İşte Nwakaeme’nin imza zamanı…

Trabzonspor şampiyonluğa emin adımlarla ilerlerken, Nijeryalı yıldız attığı gollerle adeta takımına hayat veriyor. Bordo-Mavililer’in yakın zamanda yeni sözleşme imzalayacağı yıldız oyuncunun istatistikleri dikkat çekici.

Süper Lig’de en fazla takımını öne geçiren ve maç kazandıran gol atan oyuncular sıralamasında Anthony Nwakaeme ilk sırada yer alıyor. ‘Bay Beyin’ lakaplı yıldız oyuncu bu sezon 5 kez takımını öne geçiren ve maç kazandıran gol attı.

Listenin ikinci sırasında Beşiktaş’ın çok eleştirilen santrforu Michy Batshuayi ve Hataysporlu Ayoub El Khaabi yer alıyor. İki ismin de bu alanda 4 golü bulunuyor. Kasımpaşa’nın golcüsü Umut Bozok ve Trabzonspor’un Boşnak yıldızı Edin Visca 3’er golle sıralamada yer alıyorlar.

Listenin ilk sırasında yer alan 33 yaşındaki Nwakaeme, bu sezon Süper Lig’de 24 maçta 11 gol atarken 10 da asiste imza attı. Tecrübeli oyuncu, Yeni Malatyaspor, Sivasspor, Giresunspor, Galatasaray, Çaykur Rizespor, Alanyaspor, Kayserispor, Fenerbahçe ve Göztepe filelerini havalandırmayı başardı.

DERBİDEN ÖNCE İMZA ATIYOR!

Takvim’in haberine göre; Karadeniz Fırtınası’nın Beşiktaş maçından önce Nwakaeme ile yeni sözleşme imzalaması bekleniyor. Trabzonspor kariyerinde 137 karşılaşmada 44 gol ve 39 asist üretti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.