Dolar 32,4118
Euro 34,7934
Altın 2.400,09
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C




















Trabzonspor’un puan kaybını böyle yorumladı! Sihirbaz Ronaldinho…

Trabzonspor’un puan kaybını böyle yorumladı! Sihirbaz Ronaldinho…
20 Ocak 2022 12:41
362
A+
A-

Bordo Mavililer, sahasında Giresunspor ile 1-1 berabere kaldı

Süper Lig’in lideri Trabzonspor, dün sahasında Giresunspor ile karşı karşıya geldi.

Bordo Mavililer, rakibi karşısında son dakikada penaltı atışını da değerlendiremeyerek sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı.

Karşılaşma sonrasında maçı yorumlayan eski milli futbolcu Nihat Kahveci, Bordo Mavililerin sihirbaz oyuncusunun eksik olduğunu söyledi.

Kahveci, “60-70 dakikalık Trabzonspor performansı çok kötüydü. Bunun da nedenleri vardı. Sihirbaz Ronaldinho Nwakaeme yoktu. Büyük bir eksiklik. Trabzonspor beklenmedik bir şekilde 2 puan kaybetti. Abdullah hoca kulübede yoktu. Bunun çok da etkisi olmaz. Yukarıdan izleyip ufak detayları da görebilir. Djaniny yok, Edgar sakat, Hamsik… Takımın beyni yok. Kilidi çözen oyuncular yoktu ve bu da Trabzonspor’un puan kaybetmesine neden oldu” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.