Dolar 32,2386
Euro 34,7765
Altın 2.415,14
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 20°C




















Yaptığı müzik tüm dünyanın dilinde

Yaptığı müzik tüm dünyanın dilinde
27 Mart 2022 23:10
227
A+
A-

6iant adıyla müzik piyasasını alt üst eden Bertan Aslan son çıkardığı ‘Senin Şarkın’ isimli şarkısıyla tüm dünyanın dilinde…

Hollanda da doğup büyüyen ve yaptığı müzikle tüm dünyada milyonlara ulaşan Bertan Aslan müzik kariyerine Flemenkçe şarkılarla başladı. Kısa sürede Hollanda’nın bildiği tanıdığı isim haline gelen Bertan Aslan, Avrupa’dan sonra başarısını Türkiye’de taşıyor.

Hollanda doğumlu türk sanatçı, tüm Avrupa’da 6iant olarak biliniyor. Başarılı şarkıcı ülkesine dönerek son karşısı ‘Senin Şarkın’ için İstanbul’a klip için geldi. Şarkısının klip çekimi için Berkay Acar’la çalışan ve plato kurarak hiçbir masraftan kaçınmayan Bertan Aslan’ın şarkıları dijital platformda milyonlar dinleniyor.

Hollanda radyolarının bir numarası

Bertan Aslan “İlk başta flemenkçe şarkılarla başladık sonra 2018 senesinde ilk Türkçe şarkım “hatasız kadın” şarkısını çıkartım. Bu şarkım Hollanda radyolarında bir numara oldu. O günden sonra Türkçe şarkılarda söylemeye başladım” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.