Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 19°C




















Trabzonspor’da yeni av sezonu!

Trabzonspor’da yeni av sezonu!
24 Mart 2022 11:24
358
A+
A-

51 golle 18 takımı geride bırakan Cornelius, Bakasetas, Nwakaeme, Djaniny, Ömür ve Visca’nın yeni hedefi Kartal.

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk için geri sayıma geçen Trabzonspor’un derbide en büyük kozu ‘hücum hattı’… Andreas Cornelius (12), Nwakaeme (11), Bakasetas (8), Djaniny (8), Abdülkadir Ömür (7) ve Edin Visca (5) ligde bu sezon Fırtına’nın attığı 58 golün 51’ine imza koydu. Muhteşem 6’lı tam 18 takımı geride bıraktı. Söz konusu gollerin 9’u ise derbi maçlarda geldi. Nwakaeme; G.Saray ve F.Bahçe filelerini 1’er kez havalandırırken, Cornelius G.Saray ve Beşiktaş’a 1’er gol, Bakasetas F.Bahçe’ye 2, G.Saray’a 1 gol, Abdülkadir Ömür Beşiktaş’a, Visca da G.Saray’a 1 gol kaydetti. Derbi golü olmayan tek isim Djaniny. Süper 6’lı Beşiktaş ile 3 Nisan’da Şenol Güneş Stadı’nda oynanacak kritik maçta da ağları sarsmayı hedefliyor.

AHMETCAN’IN DERBİ HEYECANI

G.Saray ve F.Bahçe derbilerinde hatasız oynayan Ahmetcan Kaplan şimdi de gözünü Beşiktaş’a çevirdi. Son 3 maça ilk onbirde başlayan 19 yaşındaki stoper, 3. derbisinde de sahada olup kazanmak istiyor. Kaplan’ın nihai hedefi ise ilk 11’in değişmez ismi olmak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.