Dolar 32,3029
Euro 34,9792
Altın 2.443,61
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Çar 15°C
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 18°C




















Vedat Muriqi’den Trabzonspor’a övgü dolu sözler!

Vedat Muriqi’den Trabzonspor’a övgü dolu sözler!
18 Mart 2022 14:50
280
A+
A-

Fenerbahçe’nin eski golcüsü Vedat Muriqi, Türkiye Süper Ligini takip ettiğini ifade ederken, “Saha içinde şu an konuşulan tek konu Trabzonspor’un hak ederek lider olması ve büyük performansı.” dedi.

Lazio’dan Mallorca’ya kiralık olarak giden Fenerbahçe’nin eski golcüsü Vedat Muriqi, Lig Radyo’da yayınlanan Mixed Zone programında Ömer Necati Albayrak’a açıklamalarda bulundu. Süper Ligi takip ettiğini ifade eden Muriqi, Trabzonspor ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Saha içinde tek konuşulan konunun Trabzonspor’un hak ederek lider olması ve büyük performansı olduğunu ifade eden Muriqi, “Süper Lig’den kopamadım. Sürekli maçları takip ediyorum. Orası zaten benim vatanım. Türkiye’de maalesef futbol öyle bir hal aldı ki… Bunu takım ayırmadan söylüyorum. Maç kaybeden, puan kaybeden her kulüp, TFF ve hakemleri suçluyor. Trabzonspor ligi kopardı ve götürdü. Şu an olay tamamen bu. Maçlar sadece maçlar esnasında konuşuluyor.

Öncesi ve sonrası tamamen TFF ve hakem… Bu kadar baskı olan bir ortamda hatalar olur. Hakem olmak, idareci olmak çok zor. Ben çok çok yüklendiğimizi düşünüyorum hakemlere. İngiltere’de sanırım bir kural var. Maç öncesi veya sonrası hakem konuşamıyorsunuz. Türkiye’de de acilen bu şekilde bir karar alınması gerek. Her sene futboldan biraz daha uzaklaşıyoruz. Her gün biri hedef gösteriliyor. Saha içinde şu an konuşulan tek konu Trabzonspor’un hak ederek lider olması ve büyük performansı.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.