Dolar 32,2549
Euro 34,7116
Altın 2.400,90
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Açık
Trabzon
18°C
Açık
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 20°C
Cts 17°C




















Yusuf Yazıcı açıkladı ‘Trabzonspor’a hayırlı olsun’

Yusuf Yazıcı açıkladı ‘Trabzonspor’a hayırlı olsun’
17 Mart 2022 15:19
262
A+
A-

Spor haberi… Rus ekibi CSKA Moskova’da kiralık olarak top koşturan milli futbolcu Yusuf Yazıcı, açıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncu yaptığı açıklamada, eski takımı Trabzonspor’a dair de konuşurken Bordo-Mavililer’in şampiyonluk yarışına dair de değerlendirmelerde bulundu. İşte o sözler… (TS haberi)

Sezon başında Lille’den Rus ekibi CSKA Moskova’ya kiralanan milli futbolcu Yusuf Yazıcı, samimi açıklamalarda bulundu. TRT Spor’a konuşan 25 yaşındaki futbolcunun açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

“LILLE’DE MUTLU DEĞİLDİM”

“Sezon başındaki değişikliklerden sonra Lille’de mutlu değildim, böyle bir karar aldım. CSKA Moskova’daki kariyerim çok güzel başladı. Burada mutluyum. Umarım tekrardan Milli Takım’a döner ve buradaki performansımı oraya da taşırım.”

“UMARIM DÜNYA KUPASI’NA GİDERİZ

“EURO 2020 bizim için çok kötü geçti ama umarım Dünya Kupası’na gideriz. İyi bir ekibimiz, ben ümitliyim.”

“ŞAMPİYONLUK TRABZONSPOR’A HAYIRLI OLSUN”“Bence şampiyonluk Trabzonspor’a hayırlı olsun. Hep bir acaba var Trabzonspor için ama için bu kez böyle düşünmeye gerek yok. Trabzonspor benim çocukluğumun aşkı, kutlamalara gelmek isterim.”

“DÜNYANIN HİÇBİR YERİNDE SAVAŞ OLSUN İSTEMEM”

“Dünyanın hiçbir yerinde savaş olsun istemem. Bunun milliyeti yok. Nerede masum insanlar zarar görüyorsa, bu herkesin sorunu. Ama Afrika, ama Filistin… Dünyanın neresinde olursa olsun bir çocuk öldüğünde, aç uyuduğunda benim vicdanım rahat etmiyor. Savaşı kazanan bir ülke varmış gibi görünecek ama ne olursa olsun, kaybeden insanlık olacak. Öncesinde pandemi, şimdi savaş… İnsanlığın mutluluğa ihtiyacı var.”

LUIS CAMPOS SÖZLERİ

Yusuf, Galatasaray’da Başkan Burak Elmas’ın danışmanlığını yapan Lille’in eski sportif direktörü Luis Campos’un “Bir yere gidersem oraya Türk futbolcu götüreceğim” dediğini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.