Dolar 32,2156
Euro 34,7626
Altın 2.454,72
BİST 10.327,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
19°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C




















Abdullah Avcı, Şampiyonluk için Rize maçına vurgu yapti

Abdullah Avcı, Şampiyonluk için Rize maçına vurgu yapti
18 Mart 2022 19:52
390
A+
A-

Trabzonspor bugün Rizespor ile deplasmanda karşılaşıyor. Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, şampiyonluk açıklamalarında bulundu.

Trabzonspor bugün Rizespor ile deplasmanda karşılaşıyor. Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı,  maç öncesinde yaptığı açıklamada ilk olarak saha zemini ile ilgili konuşarak, “Sabah toplantı yapıyorsun, hava şartları değişiyor, oyun planı organize ediyorsun. Sonra buraya geliyorsun saha bembeyaz. Açıkladığın kadroyu mu değiştireceksin. 
Oynanacak gibi duruyor. Sona doğru gidiyoruz. Rizespor üzerinde 2 gün evvel analiz ve pratikte çalışma yaptık. Onlarında hücum organizasyonları var. Topa sahip olma gibi felsefesiz var. Biraz sonra saha ne gösterecek. Bu çıkmayacaksa başka oyun denememiz lazım. Bizi şampiyonluğa gerilecek 3 puanı alıp dönmek istiyoruz. 
Savunmasını yapan, 2. toplar ön plana çıkacak. Umarım bunun karşılığını alıp, soyunma odasına girdiğimde 3 puan aldığımızda şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmış olacağız” diye konuştu.

Oyuncu değişiklikleri ile ilgili olarak ise Avcı, “Biliyorsunuz Puchacz, Uğurcan cezalı. Erce oynuyor. Erce’de zaten bu deneyimde olan kaleci. Biz İsmail mi Yusuf mu? Daha orijin bekle kullandık. Hamle yapma şansımız olabilir. 
Geçen hafta girdi gol attı diye değil. Bugün ki oyun planında rakip arkası koşular için çözüm olarak görülüyor. Sahanın durumu onu çıkartır mı? Çıkarmazsa başka oyuncu ve başka oyuna dönebiliriz. Umarım bunun karşılığını alırız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.