Dolar 32,2879
Euro 34,9357
Altın 2.446,03
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Çar 15°C
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 17°C




















İşgal saldırılarında 17’nci gün:

İşgal saldırılarında 17’nci gün:
12 Mart 2022 12:52
199
A+
A-

Rusya’nın Ukrayna’yı işgal saldırıları 17’nci gününe girdi. Başkent Kiev de dahil olmak üzere Rus birliklerinin kentlere ilerleyişi sürerken, sahada askeri bir karşılık bulmayan Rusya’yı durdurmak için ekonomik yaptırımlar hız kesmeden sürüyor. Son olarak ABD Başkanı Joe Biden, bir takım yeni yaptırım kararı açıklayarak Rus ekonomisini çökerttiklerini duyurdu. Putin’in köşeye sıkıştığını söyleyen Biden, Rusya ile tüm ticari ilişkilerin askıya alındığını söyledi. İşte dakika dakika bölgede yaşanan gelişmeler

Cephede Ukrayna ordusu dışında herhangi bir güç tarafından karşılık görmeyen Rus ordusunu durdurmak için, birçok ülke yaptırım kararı aldı.

“RUS EKONOMİSİNİ ÇÖKERTTİK”

Geride kalan gün basın karşısına çıkan ABD Başkanı Joe Biden, Ukrayna’ya koşulsuz destek vereceklerini, Rus ekonomisini ise çökerttiklerini duyurdu.

Biden, Ukrayna’yı işgal saldırılarını sürdüren Rusya’ya uygulanacak yeni yaptırımları açıkladı. Rusya’yı ‘ticarette en çok kayırılan ülke’ statüsünden çıkardıklarını söyleyen Biden, “Ticaret yapmalarını zorlaştıracağız. Ruble’nin değeri çok düştü. İki haftadır Rus borsası kapalı ve biliyorlar ki açıldığı anda çökecek.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.