Dolar 32,5673
Euro 34,8555
Altın 2.435,92
BİST 9.716,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 28°C
Az Bulutlu
Trabzon
28°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 18°C




















Strateji Strateji Derneği Başkanı Şener Mengene, Zeytinburnu Tarım Orman Müdürü Seyithan Tekin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Strateji Strateji Derneği Başkanı Şener Mengene, Zeytinburnu Tarım Orman Müdürü Seyithan Tekin’e  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
12 Nisan 2021 12:14
525
A+
A-

Baskan Mengene; Hayırlı olsun dilek ve temennilerini ifade ettikten sonra “Sivil Toplum Kuruluşu” olarak yaptıkları çalışmalar hakkında kısaca bilgilendirme de bulundu.

“Türkiye’nin Yerli ve Milli Strateji Merkezi ve Düşünce Kuruluşu” hedefi ile yakın bir zamanda faaliyete başladık. Strateji Derneği olarak, uzman ve tecrübeli kadromuz ile ülkemizin kronik sorunlarına kısa, orta ve uzun vadeli olarak kalıcı ve uygulanabilir çözümler üretiyoruz.

Ülke, Bölge ve Uluslararası konuların ele alındığı Strateji Derneğimiz’de; Stratejik, Ekonomik, Sosyolojik, Diplomatik, Güvenlik, Akademik, Savunma, Hukuk, Eğitim, Enerji, Finans, Ekonomi, Teknoloji, Kamu Diplomasisi, Turizm, Ulaşım, Yerel Yönetimler, Gıda ve Tarım, Spor, Sağlık ve Gençlik gibi alanlarda çalışmalar yapıyoruz.

Ayrıca, ülkemizin gelecek vizyonuna katkı yapmak için kolları sıvadık diyerek, pandemi nedeniyle ara verdikleri ve online yapılan “Stratejik Vizyon Toplantılarını ve Uluslararası Strateji Zirvesini gerçekleştireceklerini ifade etti. Müdür Tekin ise; ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade etti. Fotoğraf çekiminden sonra ziyaret tamamlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.