Dolar 32,3241
Euro 34,8370
Altın 2.389,49
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 17°C
Sal 18°C




















Yusuf Yazıcı’nın Rusya kararı! CSKA Moskova’da devam edecek mi?

Yusuf Yazıcı’nın Rusya kararı! CSKA Moskova’da devam edecek mi?
8 Mart 2022 14:33
314
A+
A-

Trabzonspor’un eski yıldızı Yusuf Yazıcı, Rusya’da gösterdiği performans ile adından söz ettirmeye devam ediyor

Fransa Ligue 1 ekibi Lille’in devre arası transfer döneminde Rusya ekiplerinden CSKA Moskova’ya transfer olan Yusuf Yazıcı performansıyla mest etti.

Yusuf Yazıcı yeni takımıyla çıktığı 3 karşılaşmada 2 gol 2 asistlik performans sergilerken kısa sürede adından söz ettirdi.

CSKA Moskova’da takımın en etkili futbolcusu konumunda yer alan Yusuf Yazıcı için Rusyalı taraftarların tedirginliği de üst seviyeye çıktı.

Rusya ile Ukrayna arasında devam eden savaş nedeniyle FIFA’nın özel bir transfer dönemi başlatma kararının gündemde yer alması sonrası Yusuf Yazıcı’nın da takımdan ayrılması gündeme geldi.

YUSUF YAZICI RUSYA’DA DEVAM EDECEK Mİ?

Rusya’da futbolseverler kısa sürede olumlu etki bırakan Yusuf Yazıcı’nın takımdan ayrılmasını istemiyor.

Yusuf Yazıcı’nın ise CSKA Moskova’da mutlu olduğu, kariyerine Rusya’da devam etmeye sıcak baktığı öğrenildi.

RUSYA’DAKİ YABANCI FUTBOLCULAR İÇİN ÖZEL TRANSFER HAKKI!

ABD basınından New York Times’ın haberine göre FIFA, Rusya’da oynayan yabancı futbolculara transfer olmaları için özel bir hak vermeye hazırlanıyor.

Haberdeki detaylarda Rusya’nın Ukrayna’ya açtığı savaşın ülkede çok fazla futbolcuyu zor durumda bıraktığının altı çizilirken, birçok yabancı futbolcunun Rusya’dan ayrılmayı düşündüğü iddia edildi.

Bu bağlamda FIFA’nın, Rusya’da oynayan yaklaşı 100 yabancı futbolcuyu ilgilendirecek şekilde geçici bir çözüm getireceği öne sürüldü.

Buna göre Rusya’daki futbolcular için “yaz transfer dönemine kadar başka ülkelere kiralanabilecekleri” bir sistem üzerinde çalışma var.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.