Dolar 32,4118
Euro 34,8308
Altın 2.431,96
BİST 9.987,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 18°C




















Penaltı golüyle gözyaşlarına hakim olamamıştı! Neste Halit 61saat’in konuğu oldu

Penaltı golüyle gözyaşlarına hakim olamamıştı! Neste Halit 61saat’in konuğu oldu
26 Şubat 2022 20:55
419
A+
A-

Trabzonspor’un son oynadığı Kayserispor mücadelesinde sildiği gözyaşlarıyla gündeme gelen Araklılı Halit Aygün namı diğer Neste Halit, 61saat.com’dan Hasan Tüncel’in konuğu oldu.

Trabzonspor’un kendi sahasında Kayserispor’u mağlup ettiği karşılaşmanın son anların gözyaşlarını tutamayan Halit Aygün isimli fanatik taraftar 61saat’e konuştu.

Araklı Merkez’de Paska isimli bir çay ocağında işletmecilik yapan ve Trabzonspor’un her maçına deplasmanlarda dahil giden Neste Halit, Trabzonspor’un kendisi için bir yaşam biçimi olduğunu onunla yatıp kalktığını ve tek hayalinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

”HERKES ÇILGINCA SEVİNİYORDU…”

”Şampiyonluğa oynayan bir takımsın, çok da yenilmeyi beklediğimiz bir takım değildi. Biraz da canım sıkıldı, Kayserispor o futbolla bize goller atabilirdi. Arkadaşlarım aradı beni çıkalım dediler, ümit vardır dedim. Bir umut bekledik, İlk golü atınca kendimde bir şeyler gördüm, etrafıma bakıyorum herkes çılgınca seviniyor kıyamet kopuyor ben de sevindim. İkinci gol gelince artık beraberliğe şükredelim, 1 puan da iyidir dedim. Penaltı olunca tutamadım kendimi ve ağladım”

İNŞALLAH KAVUŞACAĞIM…”

Gol sonrası ağladığı anlarda aklından neler geçtiğini anlatan Aygün “Ben bu şampiyonluğu yaşamış ve kaybetmişim. Nasıl kaybettiğimizi hepimiz biliyoruz, o anlar aklıma geldi. O heyecanları tekrar yaşayacak mıyım dedim ve ağladım. Biz gasp edilmişiz, ben onu biliyorum. İnanmışım ona ve Trabzon benim sevdam aşkım, aşk yaşadın mı, ona kavuştun mu? Ben kavuşmak istiyorum, hala sevdalıktayım, inşallah kavuşacağım.” ifadelerini kullandı.

”ABDULLAH AVCI’YA BORÇLUYUZ”

Abdullah Avcı’nın Başakşehir ve Beşiktaş zamanları bilirim, onu hiç sevmezdim. Bir lafını benimsedim. “Ben de bu coğrafyanın cocuğuyum” dedi.Seyirciye de bir şeyler verdi. Sabretmesini ve takımı protesto etmemesini öğretti. 2-0’da hala Trabzon diye el çırptı bu tribünler. Abdullah Avcı’ya borçluyuz onu evladım gibi seviyorum. Şampiyonluktan sonra Avrupa’ya gideceğiz. Orada da başarı bekliyorum.”

”GENÇ TARAFTARLARIMIZIN GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM”

Genç taraftarlarımızı gözlerinden öpüyorum, Hepsini Araklı’da görmek istiyorum. Paska Kafeteryasındayım, Araklı’ya bekliyorum. Gelip bir çayımı içseler ölmem ve mutlu olurum”

 

”NWAKAEME İSTESİN İRLANDA’YA GİDERİM”

Trabzonspor’da Nwakaeme sosyal medyada izlediği video sonrası harekete geçerek Neste Halit Aygün’ü maça davet etti.

Nwakaeme’nin çağrısına da cevap veren Aygün “Geleceğim, hangi maça isterse gelirim. İsterse İrlanda’ya gitsin giderim. Ben de ona sarılacağım. Aşığıyım ya, benim yaşım geçmiş bununla yatıp bununla kalkıyoruz.”

”NE DÜŞÜNÜYORUM BİLİYOR MUSUN?”

Çok fazla arayan oldu, hiç tanımadıklarım aradı. Kınalı aradı, babasını tanırım, çayını içereceğim dedi. Hareketi seven adamım maçtan önce horon oynamıştım. Kim vermiş onu nasıl çekmişler. Ne düşünüyorum biliyor musun? Yaşım söylemiyorum da bilmeyin. Şampiyonluk yaşamayı istiyorum. Meydanda üç gün horon oynayacağım. Şehir inanmış buna, geçen köyümüzde bir cenaze oldu. Bursa’dan gelen 2 tane gençle tanıştım. Amca biz otobüs tuttuk, kutlamalara gideceğiz dediler. Almanya’dan bile gelenler var. Bunun artık dönüşü yok.

”AHMET AĞAOĞLU…”

Başkan Ağaoğlu’nun kendisi hakkında sözlerine cevap veren Aygün “Kulüp başkanımız buralıdır, Sürmeneli’dir. Bundan önce de başkanlar hocalar gördük, takımlarımızı bir yere kadar getirdi, şaibeli ayrılıklar oldu, bu adamı dürüst görüyorum. Dürüst olmazsa başarıya ulaşamaz. Sevdalı işini gücünü bırakmış her deplasmanda her maçta görüyorum adamı, bu da inanmış buna. Karşılığını futbolcular verecek onları gözlerinden öperim.”

HAYALİNİ AÇIKLADI…

Deplasmanlara gittiğini ifade eden Aygün “Off, nerelere gitmedim. Avusturya’da çalışırdım Yugoslavya’da maça gittim. Jujcak vardı, Yugoslav futbolcu, Bizim Galip vardı benim yanımda dövdü gene orada ağlamışım. Avusturya’dan Yugoslavya’ya maça gittim. Eski ve şimdi şampiyonluk arasında farklılık olacak. Eskiden ekonomik durumlar farklıydı. Yatacak yerin yoktu, şimdi Allah’a şükür gideceğiz, Avrupa’da izleyeceğiz. Hayalimizde var. Bulgaristan’a gidip seyredeceğim. Beklentim bu. Emekliyiz köydeyiz, torunumun yeri burada oturur çay içeriz. Maç kaçırmam, cenaze olduğu zaman cenazelere gitmem. İnanır mısın. Herkesi bekliyorum, çay ısmarlamak isterim. Her maça gitmek istiyorum. Kendi imkanlarım olduğu sürece de gideceğim. Yorgun oluyorum, dayanamıyorum. Trabzonspor kazanınca rahat uyuyabiliyorum.”

BAŞKAN AĞAOĞLU DEVREYE GİRDİ!

Öte yandan Başkan Ağaoğlu 61aaat’e yaptığı açıklamada Halit Aygün’ü Antalyaspor ve Göztepe maçlarında davet ettiğini söyledi.

Kaynak ( 61saat )

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.