Dolar 32,2497
Euro 34,6723
Altın 2.398,13
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Açık
Trabzon
19°C
Açık
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 17°C




















Evrard Kouassi ve Emrehan Gedikli için imza töreni düzenlendı

Evrard Kouassi ve Emrehan Gedikli için imza töreni düzenlendı
26 Şubat 2022 16:38
316
A+
A-

Başkanımız Ahmet Ağaoğlu’nun katılımıyla yeni transferlerimiz Evrard Kouassi ve Emrehan Gedikli için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Futbol Koordinasyon Merkezi’nde imza töreni düzenlendi.

Törende konuşan Başkanımız Ahmet Ağaoğlu, “Son olarak aramıza katılan Emrehan kardeşimiz ve Gervinho’nun sakatlığı sonrasında hocamızın talebiyle transfer ettiğimiz ancak Afrika Uluslar Kupası’nda oynadığı için gecikmeli olarak aramıza katılan değerli oyuncumuz Kouassi’nin imza töreni için birlikteyiz. Kouassi, hocamızın uzun süredir izlediği hatta yaz transfer döneminde de ismi gündeme gelen ancak Gervinho’nun sakatlığının ardından gerçekleştirdiğimiz bir transfer. Takımımıza katkı yapacağına inandığımız, kendisiyle kadromuzu güçlendirdiğimiz önemli bir transfer. Kupada oynadığımız Denizlispor maçında tüm taraftarlarımızın ve bizlerin beğenisini kazanan, takımımız için doğru bir oyuncu olduğunu tek bir maçta ispatlayan bir futbolcu. Kendisine hayırlı olsun, ailemizin bir parçası oldu. İnşallah hep birlikte büyük zaferlere imza atacağız. Kouassi’nin bu zaferlerde ve başarılarda pay sahibi ve sevinci paylaşan oyunculardan biri olacağından hiçbirimizin şüphesi yok. Emrehan kardeşimiz ise izleme komitemizin yaklaşık 7-8 yıldır Bayer Leverkusen’in altyapısında izlediği bir oyuncu. Açıkçası bu kadar kısa bir sürede A takıma yükseleceğini beklemiyorduk. Biraz daha erken davransaydık çok daha ucuza alacağımız bir oyuncu olabilirdi ama göstermiş olduğu performansla A takıma çıkınca bize biraz fazla bonservis bedeline mal oldu. Oyuncumuzun gelişimine göstermiş oldukları katkıdan dolayı Bayer Leverkusen Kulübü’ne teşekkür etmek istiyorum. İleriye dönük iki, üç ve beş yıllık planlamamız içinde çok önemli rol oynayacağına inandığımız bir oyuncu. Daha önce transfer ettiğimiz diğer dört genç oyuncuyla birlikte takımımıza çok katkılar yapacağına inanıyoruz. Federasyonun yabancı oyuncu konusunda almış aldığı karar doğrultusunda yapmış olduğumuz transferlerin ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Bu konuya hem hocamız hem de yönetim olarak bizler çok önem veriyoruz. Emrehan kardeşimiz aramıza hoş geldi. Aynı zamanda Trabzonlu. Kendisine, ‘Memleketine ve takımına hoş geldin’ diyorum. Emrehan’dan beklentimiz çok fazla. Takıma ve Türk futboluna katkı vereceğine olan inancım tam. Hayırlı olsun, Allah utandırmasın. İnşallah Trabzonspor forması altında futbolu bırakmayı Allah nasip etsin” dedi.

Yeni transferlerimizden Evrard Kouassi ise, şu ifadeleri kullandı: “Benim burada olmamı sağlayan ve benim burada olmamı isteyen başkanımıza, hocamıza ve bu süreçte katkısı olan herkese çok teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. İlk geldiğimden andan itibaren burada çok büyük bir aile olduğumuzu gördüm. Ben de artık bu ailenin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Bu da beni çok mutlu ediyor. Umarım sezon sonunda hep birlikte şampiyonluğu beraber kutlayacağız. Beni, kulübü destekleyen insanlar olduğunu görüyorum. Bu insanlarla beraber kutlama yapacağız. Sonrasında külübümüzün hem Türkiye’de hem de Avrupa’da daha da ileri gideceğini hep birlikte göreceğiz. Buraya geldiğim andan beri çok mutluyum ve umuyorum kazanacağız ve her şey çok güzel olacak.”

Genç oyuncumuz Emrehan Gedikli ise, “Öncelikle başkanımıza, yönetimimize ve hocamıza çok teşekkür etmek istiyorum. Bildiğiniz gibi memleketime geldim. Duygularımı anlatmak zor benim için. Trabzonspor’a geldiğim ilk günde herkes beni çok iyi karşıladı. Çok büyük bir aile olduğumuzu gördüm. Taraftarlarımız da çok ama çok güzel. Böyle bir şeyi Almanya’da göremezsiniz. Trabzonspor’a büyük hedeflerle geldim. Takım olarak tek bir sene değil iki üç sene şampiyon olmak istiyoruz. Forvetim ve benim işim gol atmak. İnşallah gollerimle takıma büyük katkı sağlamak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Başkanımız Ahmet Ağaoğlu, “Forma satışından rahatsız olan taraftarlarımız var, bu konuda eleştirel bir iki yorum da okudum. Ancak futbolcularımız ailenin bir parçası. Bu aileye ne kadar değer verdiklerini sembolik olarak da açık ve net olarak da ifade ediyorlar. 165 bin forma satışımız oldu. %15-18’ine yakın bölümünü oyuncuların aldığı yerde taraftarlarımızın da forma ve ürünlere ilgi göstermesini bekliyorum. Bu transferlerin hiçbiri az paralara yapılmıyor. Çok ciddi paralar harcıyoruz. Elimizdeki önemli değerlerden birisi de TS Club ürünlerimizdir. Camiamızın bu süreçte maç biletlerine gösterdikleri ilgi kadar ürünlere de ilgi göstermelerini rica ediyorum. Küçük bir anı paylaşmak istiyorum. Yaklaşık 12 yaşlarında, ismini almadığım için pişman olduğum sarı saçlı, bal suratlı bir çocuğu TS Club’tan çıkarken gördüm. Elinde bir eldiven vardı ‘Başkanım param buna yetti’ dedi. O anın verdiği heyecanla ismini dahi soramadım. İlerleyen günlerde o sahne gözümün önüne geldiğinde çok duygulandım. Biz böyle bir camiayız. Babasından aldığı harçlıkla TS Club’tan eldiven alarak kulübüne katkıda bulunmak isteyen sevimli bir çocuk. Trabzonspor’u büyük yapan da budur. Sosyal medyada yer alan son derece şık giyinmiş kafasında şapkasıyla, mendiliyle gözündeki yaşı silen taraftarına kadar bu takıma aidiyet duygusuyla bağlı olan camianın bireyleriyiz. Bundan da gurur ve onur duyuyorum. Hayatta yaşadığım mutlulukların en büyüğü” dedi.

Başkanımız Ahmet Ağaoğlu lig yarışının devam ettiğini vurgulayarak şunları söyledi: “Son bir hafta içerisinde benim ağzımdan birtakım ifadeler kullanılıyor. ‘Önümüzdeki beş senede en az üç şampiyonluk alacağız ve ikinci yıldızı takacağız’ diye açıklamam olmadı. Tabii ki anlayışla karşılıyorum. Bu ifadeleri gündeme getiren arkadaşların masumane heyecanlarından, arzularından ve isteklerden kaynaklandığını da tahmin edebiliyorum. Ancak bunu bir spor adamının söylemesi mümkün değil. Çünkü gerçeklerle bağdaşmayan bir ifade. Bir kulüp başkanı düşünün geriye 11 maç kalmış ve en yakın rakibiyle 14 puan farkı olmasına rağmen şampiyonluk için henüz her şeyin bitmediğini, çok erken olduğunu defalarca ifade ediyorsa önümüzdeki senelere ambargo koyması mümkün değil. Ancak taraftarlarımız ve camiamız şundan emin olabilir ki önümüzdeki üç sene, beş sene bu yıl olduğu gibi her zaman şampiyonluk yarışının içinde olacaktır. Bu yarışın içinde olmak kesin olarak şampiyon olacağımız anlamına gelmez. Trabzonspor Kulübü her zaman sporun etik ve ahlak kuralları içeresinde ve aynı zamanda da rakiplerine saygı göstererek bu mücadelenin içinde yer alır. Önümüzdeki senelerde de aynı ciddiyet, disiplin ve istikrarla devam ettiğimiz takdirde şampiyonluğun en büyük adaylarından birisidir. Çünkü bizimle birlikte her sene bu mücadeleyi verecek en az 4-5 belki 6-7 kulüp olacağını çok iyi biliyoruz. Bunun bilinciyle mücadelemize devam edeceğiz. Bu oturmuş kadromuzla, istikrarla ve altını çizerek söylüyorum camiamızın bize sağladığı destekle bu yarıştaki en büyük motivasyonumuz olacaktır. Rakibe saygı, gerçekle bağdaşmayan sözler vermemek, aynı disiplin ve istikrarla çalışmaya devam edip her gün bir basamak performansımızı yukarıya taşımak kulübümüzün temel prensipleridir. Bu sezon gerçekten henüz her şey bitmedi. Önümüzde 11 maç ve 33 puan var. Hocamızın bu sezon oynattığı sabırlı futbolla sabır kelimesinin ne anlam ifade ettiğini bize öğretti. Matematiksel olarak bu yarış bitinceye kadar şampiyon olmuş gibi davranmak yerine takımımızın oynadığı her maçtan keyif ve zevk alarak, matematiksel olarak bu yarış bittiği zaman zaten Allah bunu bize nasip ettiği zaman bunun kutlamasını hep birlikte yapacağız. 11 maç 33 puan var. Çok dikkatli olalım ve lütfen biraz daha sabredelim.”

İmza töreninin ardından Evrard Kouassi 1061 adet, Emrehan Gedikli ise 61 adet yeni sezon formalarımızdan satın aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.