Dolar 32,2711
Euro 34,7607
Altın 2.414,66
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 20°C




















3 PUAN AVCI’YA YAZAR

3 PUAN AVCI’YA YAZAR
26 Şubat 2022 10:26
324
A+
A-
Trabzonspor, sahasında Yukatel Kayserispor’u ilk yarıda 2-0 geriye düştüğü maçın ikinci yarısında ortaya koyduğu mükemmel oyunu ve attığı 3 golle mağlup ederek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmasını bildi.
Maça biraz temposuz başlayan ev sahibi takım 20 dakikadan sonra konuk ekibe oyun alanını verdi. Çünkü orta sahası rakibinin oyun geçişlerine engel olamadı. Sıopıs, Bakasetas ve A. Ömür’den oluşan orta saha Kayserıspor’un ayağa yaptığı topları bir türlü kazanamadı. Fırtınayı ilk kez izleyen birisi ‘ Bu mu ? Şampiyon olacak takım demesi’ bence çok normaldi. Sadece Nwakarme’nın ceza sahası dışından attığı kesme şutlardan sonuç çıkmadı.
Konuk ekip Trabzonspor’un 3. Bölgesine cesaretle gelerek pozisyonlar buldu. Bordo-Mavili takımını yıllardan bu yana iyi analiz eden Trabzon eniştesi Karaman ve talebeleri müsabakaya zevk veren bir oyun anlayışı içindeydi. Ve de iki güzel gol atarak ilk yarıda soyunma odasına 2-0 önde içeri girdiler.
Bu yarıda, solbek Puchacz orta sahada Bakasetas ve stoperlerden Ahmet Can yenilen gollerde zincirleme hatalar yaptılar. İkinci yarıda bu oyuncular sahada yoktu. Yusuf Erdoğan, Djaniny ve Denswıll oyuna girdi. Bundan sonra canlanan Fırtına, Kayseri kalesine bir girdi pir girdi. İkinci yarıda sahada bambaşka bir Trabzonspor vardı. Rakibini kendi kalesine kapatarak, sağdan, soldan ve ortadan müthiş ataklar ve pozisyonlar üretti. İlk 15 dakika önce Edin Visca farkı 1’e indirdi. Daha sonra Djanıny skoru eşitlemişti. Fırtına, yine baskısını devam ettirdi. Peres’ten sonra A.Kadir Ömür’ün şutları Kayserispor’un direklerinden döndü.
Müthiş bir karşılaşma oynandı Şenol Güneş’te. Kayseri spor , skor 2-2 iken Trabzonspor kalesinde net iki gol pozisyonunu değerlendiremedi. ‘ Atamayana atarlar’ sözü uzatmalarda gerçekleşti. Fırtına’nın atağında Visca’nın sert şutunda sarı-kırmızlı ekibin savunma oyuncusu Mert Çetin topa elle müdahale etti. VAR’dan kazanılan penaltıyı Nwakame gol çevirince 3 altın puan Trabzonspor’un oldu. İlk yarıda değil ikinci yarıdaki Trabzonspor oynayarak kazandı.
Bu arada teknik direktör Abdullah Avcı’ın Trabzonspor’un 3-2’lik galibiyetteki rolü bence çok önemliydi. İkinci devredeki oyuncu hamleleriyle kazanılan 3 puanda oyun büyük payı vardı. Bu altın galibiyet Avcı’ya yazar. İkinci yarıda oyuna giren ve attığı gol Bordo-Mavili takımın galibiyetine katkı yapan Djaniny’i tebrik etmeliyiz.KAMIL ANAHAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.