Dolar 32,3854
Euro 34,7876
Altın 2.435,15
BİST 9.992,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 18°C




















Ahmet Ağaoğlu: ‘Bayrakları hazırlayın’

Ahmet Ağaoğlu: ‘Bayrakları hazırlayın’
24 Şubat 2022 16:52
312
A+
A-

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, mutlu sona yaklaştıklarını belirterek, “Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Ne yaptığımızı ve ne yapacağımızı bilerek, ayağımız yere sağlam basarak hedefimize yürüyoruz. Taraftarımız bu başarıda en önemli yeri tutuyor ve örnek bir tutum gösteriyor” dedi.

Alanyaspor’u deplasmanda 4-0 gibi net bir skorla mağlup ederek takipçileri ile arasındaki puan farkını yükselten Trabzonspor’da camianın coşkusuna rağmen yönetim kurulu temkinli davranmaya devam ediyor. Karşılaşmanın ardından açıklama yapmaktan kaçınan Başkan Ahmet Ağaoğlu, 4 hafta sonra konuşacağının altını çizerek bir ölçüde şampiyonluk için de takvim belirledi.

Bordo-mavili takımın sırasıyla oynayacağı Kayserispor, Fenerbahçe, Göztepe ve Çaykur Rizespor maçlarından alınacak sonuçlara göre şampiyonluk söylemini kullanabileceğini belirten başkan Ahmet Ağaoğlu, camianın desteğini arttırarak sürdürmesi gerektiğini söyledi. Başkan Ağaoğlu, bu süreçte camianın her unsuruna büyük iş düştüğünü ifade etti.

Daha her şey bitmedi

Sezonun 26. haftasının geride kaldığını ve önlerinde 12 hafta daha olduğuna dikkat çeken Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Ne yaptığımızı ve ne yapacağımızı bilerek, ayağımız yere sağlam basarak hedefimize yürüyoruz. Her rakibimize saygı duyarak kazanma arzusuyla oynuyoruz. Daha her şey bitmedi. Bu nedenle taraftarımızın ve camiamızın coşku ile bize destek vermesini ve birlikte hedefe odaklanması gerektiğini düşünüyorum. Taraftarımız bu başarıda en önemli yeri tutuyor ve örnek bir tutum gösteriyor. Artık yavaş yavaş bayrakları hazırlayalım” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.