Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C




















HAİN “ POLEMİĞİNE MUHARREM İNCE’DEN CEVAP GELDİ

HAİN “ POLEMİĞİNE MUHARREM İNCE’DEN CEVAP GELDİ
31 Ocak 2022 11:33
853
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon Mitinginde Yaşanan Skandal Olayla İlgili Cevap Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ‘ den geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün Trabzon’da gerçekleştirdiği miting de 10 yaşlarında bir çocuğu sahneye alarak çocuğun sahnede CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ “ hain “ demesi üzerine bütün siyasilerden büyük tepki geldi.

İNCE ; “ Erdoğan amcan gibi düşünmeyen siyasetçiler  hain değildir.“

Konuyla alakalı paylaşımda bulunan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İNCE’nin yaptığı paylaşım ise gündem olduğu kadar çok düşündürücü oldu.

Muharrem İNCE’nin yaptığı paylaşım şöyle oldu.

” Sevgili çocuğum “ Erdoğan amcan gibi düşünmeyenler hain değildir.

Çocuklarımızı bu iktidarın elinden de dilinden de kurtaracağız. Cocuğun Ne Söyleyeceğinı Nerden Bılsın Erdoğan Oyuncak Vermış Cocuk Hazırlıklı Gelmış

Bilindiği üzere Muharrem İNCE eski olan CHP’den haksızlığa uğradığı gerekçesiyle ayrılarak kendi partisi  olan MEMLEKET PARTİSİ ‘ ni kurarak kurultayını tamamlayıp seçime girme hakkını elde etmişti.

Muharrem İnce bir kez Demokratik ve Tarafsız olduğu kanıtladı…

Muharrem İNCE her ne kadar haksızlığa uğradığı gerekçesiyle kırgın ayrıldığı eski partisinin genel başkanı Kılıçdaroğlu’nu siyasi olarak eleştirse de söz konusu “ HAKSIZLIK “ olduğun da yaşanan bu olaya tepkisiz kalmayarak bir kez daha ne kadar tarafsız ve demokratik olduğunu gözler önüne serdi. Seçim kampanyalarında şahsına söylenen “ CESUR YÜREK “ ünvanının hakkını verdi.

Türkiye’nin en çok sempati duyulan siyasi lideri Muharrem İNCE oldu. CHP Bunun  Yanında Sıfır

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.