Dolar 32,5845
Euro 35,0501
Altın 2.458,97
BİST 9.824,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 17°C




















Trabzonspor 6 isme imza attırıyor!

Trabzonspor 6 isme imza attırıyor!
28 Ocak 2022 15:12
272
A+
A-

Trabzonspor yeni transferlerini görücüye çıktı. 6 oyuncu imzayı attı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun katılımıyla yeni transferlerden Yusuf Erdoğan, Puchacz, Enis Destan, Batuhan Kör, Kerem Şen ve Taha Altıkardeş için bugün imza töreni düzenlendi.

Başkan Ahmet Ağaoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

”2022-23 yılı kadro planlaması doğrultusunda transfer etmiş olduğumuz 6 oyuncumuzla birlikteyiz. Kerem, Taha, Yusuf, Enis Destan ve Batuhan Kör ‘e hoş geldin hayırlı olmasını diliyorum. Transferlerin gerçekleşmesinde bizlere her türlü kolaylığı sağlayan Kasımpaşa, Altınordu, Bursaspor ve Union Berlin’e teşekkür etmek istiyorum. Çok önemli bir ailenin parçası oldunuz. Sağ ve solumdaki iki kişi tecrübe sahibi. Yetenekkeriniz sizi bir noktaya getirdi, yeteneklerinizle. Bu kulübün oyuncusu oldunuz, bundan sonrası sizin geleceğinizi belirleyecek. Ne kadar yetenekli olursanız olsun, çalışmadıktan sonra kabiliyet bir noktaya kadar taşır ötesine gitmek mümkün olmayabilir. Takımımızda bu doğrultuda sizlere önder olacak tecrübeli ağabeyleriniz var. Kariyeriniz boyunca asla ve asla ben oldum demeyin. Ne kadar iyi olursanız olun. Daha çok çalışacağım daha iyi olacağım deyin. Atatürk’ün dediği gibi sporcunun zeki çevik ve ahlaklı. Bu önemli. Uzay yıldız olabilirsiniz ama iyi ahlaka sahip olmadıkça bir anlam ifade etmek. Saha içi davranışlarınız, özel hayatınız ve yaşantınız sizden sonra gelecek olanlara ve ülkedeki tüm sporculara örnek olmak zorunda. Trabzonspor ilginç bir camiadır, T Trabzonspor’u diğer kulüplerden ayıran temel noktalar vardır. En önemlisi Trabzonspor taraftarı, Trabzonspor camiası oyuncularını kendi öz evlatlarından ayırt etmezler. Kendi çocuklarımıza kendi torunlarımıza gösterdiğimiz sevgi neyse futbolculara da aynı sevgiyi gösterir bağrımıza basarız. Bu camiaya hizmet ederken göstermiş olduğunuz hassasiyet dikkat bunların bütünleşmesine ve kaynaşmasına sebep olacaktır.”

”Hepimize hayırlı olsun, takviye transferi değil. 2-3 senedir üzerinde hassasiyetle durduğumuz sezon. Planlaması noktasında yapılan transferler. Hedeflerimiz büyük, bu hedefler doğrultusunda sizlerinde gereğini yerine getireceğinden şüphemiz yok.”

YUSUF ERDOĞAN, ‘GERİ DÖNECEĞİMİ BİLİYORDUM’

”Öncelikle onlar kadar heyecanlıyım. Gerçekten şu an 1461 Trabzon’dan tekrar çıkmış bir Yusuf heyecanı var. Bu gururu yaşattığınız için teşekkür ederim. Bursa’daki arkadaşlarla geçmişimiz var. Bir şampiyonadan diğer şampiyona geldiler. Çok mutluyum onlar adın. 4,5 yıl önce ayrılmıştım, tek başıma Emrah abi vardı beraber ağlayarak ayrılmıştım. 4 yıl sonra birçok tecrübe etmiş büyük camialarda oynamış bir Yusuf vardı. Büyük camialardan ayrıldıktan sonra geri dönmek çok zordur. Üst seviyelerin takımıdır Trabzonspor. Çok çalıştım hiç pes etmedim, tekrar geri döneceğimi her zaman biliyordum. Size ve hocama teşekkür ediyorum.

PUCHAZ, ‘BİZE HER YER TRABZON’

”Bu sıcak karşılaşam için teşekkür ediyorum. Buraya geldiğim andan itibaren herkes bana çok iyi davrandı. Bu yıl hepimiz için özel bir yıl olacak. Elimizden gelenin en iyisini yaparak şampiyonlukla taçlandırmak istiyorum. Bize her yer Trabzon”

AHMET AĞAOĞLU, ”POLONYA FUTBOLU ENTERESAN”

”Puachz bizim 7. Polonyalı oyuncumuz. Tüm Polonyalılarla güzel anılarımız var, hepsi layıkıyla hizmet ettiler ve güzel andık. Geçtiğimiz sezon Chzyo Trabzon’a gelmişti. Timo’nun da aynı şekilde Trabzonspor’a hizmet edip anılacağından şüphemiz var. Polonya futbol açısından enterasan bir ülke. Ben hiçbir polonyalı hatırlamıyorum ki profesyonelce davranışın dışında görüntü veren hatırlamıyorum. Kendisine hoş geldiniz diyorum”

KEREM ŞEN, ”ÇOK HEYECANLI VE MUTLUYUM”

”Çok heyecanlı ve mutluyum, buraya gelmemizde emeği olan Bursaspor’a teşekkür etmek istiyorum. Bize güvenip yatırım yapan size de teşekkür etmek istiyorum. Bu takımın parçası olmaktan gurur duyuyorum.”

TAHA ALTIKARDEŞ, ”İKİ TARAF İÇİN DE HAYIRLISI OLSUN”

”Böyle bir büyük camiaya katıldığım için çok gururluyorum. Artık Trabzonspor için savaşma vakti. Bursaspor kulübüne teşekkür ediyorum. İki taraf için de hayırlısı olur.”

ENİS DESTAN, ”ŞAMPİYONLUK YOLUNDA EN ÜYÜK EMEK VERENLERDEN OLMAK İSTİYORUM”

”Öncelikle kulübü başkanına Seyit Özkan’a teşekkür ediyorum. Gelirken yardımcı oldular. Abdullah Avcı hocam ve ekibine, buraya geldiğim andan itibaren kendi oğulları kuzenleri gibi gören şanlı taraftarlarlara teşekkür ediyorum. Şampiyonluk yolunda en büyük emek verenlerden olmak istiyorum”

BATUHAN KÖR, ”HAYALİMDİ DÖNMEK, GERÇEK OLDU”

”Bursaspor’a teşekkür ediyorum, bize değer gösterdiler. Sizlere ve Avcı hocama teşekkür ediyorum. Memleketimde olmaktan dolayı gururluyorum elimden geleni yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Hayalimdi dönmek gerçek oldu.

Kaynak ( 61saat )

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.