Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 15°C
Sal 16°C
Çar 16°C




















Trabzonspor’un genç stoperi Ahmetcan Kaplan ”Egemen Korkmaz gibi bir hocamız var”

Trabzonspor’un genç stoperi Ahmetcan Kaplan ”Egemen Korkmaz gibi bir hocamız var”
26 Ocak 2022 13:37
319
A+
A-

Galatasaray maçında ortaya koyduğu başarılı oyunla tüm dikkatleri üzerine çeken Ahmetcan Kaplan 61saat’e konuştu.

Trabzon Havalimanı’nda U19 takımından arkadaşlarıyla birlikte şehre dönüş yapan Kaplan,  burada 61saat’e özel açıklamalarda bulundu.

Galatasaray maçını değerlendiren genç savunmacı “Müthiş bir maç oldu, böyle üstüne koymaya devam edeceğiz. Biz her zaman hazırız. Atmosfer çok iyiydi, hocalarımız bana güvendi gerçekten bende elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Daha da iyisini yapacağıma da inanıyorum, bundan sonra da çalışmaya devam edececeğim.” dedi.

Takımda bulunan oyuncuların kendisine çok şeyler kattığını ifade eden 19 yaşındaki genç savunma oyuncusu yardımcı antrenör Egemen Korkmaz’a dikkat çekerek “Takımızdaki tecrübelerden faydalanmaya çalışıyoruz. En şanslı olduğumuz nokta teknik ekibimiz. Egemen Korkmaz hoca gibi bir hocamız var. onla Ekstra bireysel çalışmalar yapmalar yapıyoruz. Ondan da ne alabilirsem üstüne koymaya devam edeceğiz. “ 

Stefan Kuntz’un kendisiyle ilgili“Trabzonspor’un genç stoperi Ahmetcan Kaplan’ın dün Galatasaray’a karşı çok iyi bir oyun çıkardığını gördünüz. Babel’e karşı çok iyi oynadı “ sözlerini değerlendiren Kaplan “Kuntuz’a teşekkür ediyorum düşünceleri için beni çok mutlu etti. A Milli takım hayalim de var, orada da oynamak istiyorum. İnşallah  önce burada oynayıp kendimi geliştirip daha sonra da A Milli takıma gidip hizmet vermek  istiyorum. “ dedi.

Kaynak ( 61saat )

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.