Dolar 32,4054
Euro 34,7939
Altın 2.409,54
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















MEMLEKET PARTİSİ TRABZON İL BAŞKANI ERKAN ARMUTÇU ; MEMLEKETİ BİTİRDİNİZ !!!

MEMLEKET PARTİSİ TRABZON İL BAŞKANI ERKAN ARMUTÇU ; MEMLEKETİ BİTİRDİNİZ !!!
19 Ocak 2022 09:54
1.808
A+
A-

Memleket Partisi Trabzon İl Başkanı Erkan Armutçu gelen akaryakıt zamlarına isyan etti

Armutçu kendini şöyle ifade etti;

MEMLEKETİ BİTİRDİNİZ!!!

“Akaryakıta üst üste yapılan fahiş zamlar taşımacılık sektörünü durma noktasına getirmiştir. Yükselen taşımacılık ücretleri ise vatandaşın ekonomisini son noktaya getirmiş bulunmaktadır ve bu artışlara paralel olarak gıda, tekstil, tarım ürünlerine yüksek oranda zam uygulanmaktadır yapılan asgari ücret zammı enflasyona göre hem yetersiz oldu hemde özel sektörde işsizliğe yol açmıştır hükümetin çözümleri sadece günü kurtarmak adınadır.

MİRAS KALAN HAYIRSIZ EVLAT !!!

Mevcut hükümet babasından miras kalan hayırsız evlat gibi devletin işleyen bütün kurumlarını özelleştirme adı altında satarak devletin gelirini sadece vergiden ibaret hale getirip memleketi bitirdiler.

DENETLEME SİSTEMİ FELÇLİ BİR HASTA GİBİ DUYARSIZ!!!

Bu gece gelmesi gereken zam akaryakıt istasyonlarında şimdiden tabelaya yazıldı bunları denetleyen devlet mekanizmasınında  felçli bir hastadan farkı yok gibi birde fırsatçılar eklenince işin içinden çıkılmaz bir hal aldı.

ZENGİNE ÖTV VERGİ YOK !!!

 

Özel deniz yatlarına alınan yakıta vergi yok !!! Asıl alacaksanız özel teknesi olandan vergi alın dolmuşçunun günahı ne? köylünün günahı ne ? Adam sevgilisine bilmem kaç bin liralık pırlanta alacak vergi yok vatandaş çocuğuna süt alacak vergi var asıl adaletsizlik temelde var bu düzen temelden değişmelidir.
KÜRESEL DEĞİL ÜLKESEL EKONOMİK KRİZDEYİZ!!!

Bu zamların küresel ekonomiyle hiçbir alakası yoktur İran ambargosu kaldırıldığında bile petrol varil fiyatları düşmesine rağmen bizim ülkemizde zam görmüştür eğer öyle olsaydı bile döviz fiyatları arttığında yapılan zamlar dövize endeksli geri gelmeliydi fakat bizler yine yeni yıla zam rüzgarıyla girdik milletin aklıyla oynuyorlar küresel değil ülkesel ekonomik krizdeyiz.” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.