Dolar 32,3854
Euro 34,7876
Altın 2.435,15
BİST 9.992,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 18°C




















Yusuf Yazıcı transferini açıkladılar! Galatasaray ve Trabzonspor iddiaları sonrası..

Yusuf Yazıcı transferini açıkladılar! Galatasaray ve Trabzonspor iddiaları sonrası..
31 Aralık 2021 12:32
243
A+
A-

Fransa Ligue 1 ekiplerinde Lille’de yeteri kadar forma şansı bulamayan ve devre arasında ayrılacağı konuşulan Yusuf Yazıcı için bir talip de Rusya’dan çıktı.

Fransız ekibi Lille’le geçen sezon şampiyonluk sevinci yaşayan milli futbolcu, Christophe Galtier’in ayrılmasının ardından fazla forma şansı bulamazken devre arasında takımdan ayrılması gündemde.

Devre arası transfer sezonu yaklaşırken Lille’den ayrılması gündemde olan Yusuf Yazıcı’nın talipleri giderek artıyor.

CSKA MOSKOVA DA DEVREDE

Rus basınında çıkan haberde, Premier Lig’de Newcastle United ve Galatasaray’la anılan milli futbolcu için CSKA Moskova da devreye girdi.

CSKA Moskova’nın Yusuf’la ciddi şekilde ilgilendiği belirtilirken Galatasaray ve Newcastle’ın takipte olduğu kaydedildi.

MENAJERLİK ŞİRKETİ DOĞRULADI İDDİASI

Haberde Yusuf Yazıcı’nın menajerlik şirketinin transfer görüşmesini doğruladığı iddia edilirken diğer kulüplerin ilgisinin de altı çizildi.

NEWCASTLA İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Yusuf Yazıcı’yı CSKA Moskova ve Galatasaray’ın yanı sıra İngiltere Premier Lig ekiplerinde Newcastle United da yakından takip ediyor.

İngiliz medyasında çıkan haberlere göre, Newcastle United’ın gündeminde yer alan 24 yaşındaki futbolcuyu, Eddie Howe’un istediği belirtilirken takımlar arasında görüşmeler sürüyor.

RESMİ TEKLİFE HAZIRLANIYOR

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’ın 350 milyon Euro karşılığında satın aldığı ve dünyanın en zengin kulübü yaptığı Newcastle United’ın Lille’e Yusuf Yazıcı için resmi teklif yapacağı belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.