Dolar 32,2602
Euro 35,0455
Altın 2.466,17
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 21°C




















İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs alınan kararı tebrik etti

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs alınan kararı tebrik etti
26 Aralık 2021 15:29
239
A+
A-

Süper Lig ‘de ilk yarının son haftasında Abdullah Avcı yönetimindeki lider Trabzonspor kendi sahasında Medipol Başakşehir’i konuk etti.

Trabzonspor kendi sahasında konuk ettiği Medipol Başakşehir ile 0-0 berabere kalırken ligin ilk devresini lider tamamladı.

Karşılaşma sonrası 61saat’e açıklamalarda bulunan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, ‘’Ana hedefimiz şampiyonluğa doğru takımımızı taşımamız gerekiyor. Bugün seyirci mükemmeldi. Sahada 11 futbolcu vardı ama tribünler 12.adam oldu. Gerçekten çok kalabalık ve takıma baştan sonuna kadar destek veren taraftarlar vardı. İstanbul’dan maç için uçak ile geldim. Uçağın içi sanki bir kafile uçağı gibiydi. Sorduğum birçok kişi maç için geldiği ve maçtan sonra geri döneceklerini söyledi. Şehir bu noktada takıma çok sahip çıktı. Bunun neticesinde inşallah bir şampiyonluk gelir. Buradan seyircilerimizle bir şeyi paylaşmak istiyorum. Özkan Sümer hocamızın ölüm yıldönümüydü. Hem Trabzonspor’a hem de Türk futbolu için çok büyük hizmetleri vardı. Trabzonspor’da oyuncu, teknik direktör ve başkan olarak hizmet etti. Buraya gelirken onunla ilgili olan merkezi gördüm ve duygulandım. Ben kendini saygı ile anıyorum. İnşallah şampiyon oluruz ve bu şampiyonluğu Özkan Sümer’e armağan ederiz.” ifadelerini kullandı.

PENALTI POZİSYONU…

Penaltı pozisyonunu görmediğini ifade eden Örs, ‘’Tam olarak göremedim. Şu an yorum yaparsam yanlış yorum yapmış olurum’’ dedi.

1461 TRABZON FK KARARI İÇİN TEBRİK ETTİ

Hekimoğlu Trabzon’un ismini 1461 Trabzon FK olarak değiştirmesi ile ilgili düşüncelerini aktaran İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, ‘’Kararı öğrenince çok duygulandım. Çünkü 1461 Trabzon, Türkiye’de çok tanının bir kulüp olmuştu. Sağ olsun Celil Hekimoğlu, Trabzonspor ile görüşmüş bu konudan haberim var. Hekimoğlu Trabzon’u artık 1461 Trabzon FK olarak izleyeceğiz. Tabi çok duygulandım ve çok hoşuma gitti. Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. 1461 Trabzon isminin yaşaması ve yaşatılması için çok doğru bir karar verildi. 1461 Trabzon’un eski başkanı olarak benim çok hoşuma gitti. Bu karar ile gururlandım. Temsilcimize başarılar diliyorum inşallah onların da başarıları ile seviniriz. ” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.