Dolar 32,2638
Euro 34,7664
Altın 2.412,37
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 20°C




















Dovbyk’ın hocası konuştu: Kaybetmek istemem!

Dovbyk’ın hocası konuştu: Kaybetmek istemem!
26 Kasım 2022 16:22
397
A+
A-

Ukrayna kulübü Dinipro-1’in teknik direktörü Yevgen Krasnikov, adı yine Trabzonspor ile anılan Artem Dovbyk ile ilgili konuştu.

Son dönemde sözleşmesi ile gündeme gelen Artem Dovbyk ile ilgili Futboll Hub’un sorularını yanıtlayan Krasnikov, “Davbyk’ın sözleşmesi kulüp meselesi. O SK Dnipro – 1’in oyuncusu, bu konuda daha fazla yorum yapmayacağım. Oynuyor, gol atıyor, bırakın Dinopro taraftarlarını ve tüm Ukrayna’yı memnun etsin” diye konuştu.

UKRAYNA’NIN 1 NUMARALI FORVETİ

Krasnikov, “Bence tabii ki şu anda Ukrayna’nın 1 numaralı forveti. Bu çıplak gözle de görülebilir. Tabiki böyle bir hücum oyuncusunu kaybetmek istemem. Tam tersine takımı güçlendirmek isterim” diye konuştu.

19 MAÇTA, 15 GOL, 4 ASİST

Artem Dovbyk ile ilgili Trabzonspor sezon başında Ukrayna kulübüne cazip teklifler yapmıştı. Ancak Dinopro oyuncu için daha fazla bonservis bedeli beklemiş ve bordo – mavililer de teklifi yükseltmemişti.
Dovbyk, şu anda Dnipro ile Ukrayna liginde 13 maçta 10 gol 2 asistlik performans ortaya koyarken

kaynak : ( 61saat )

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.