Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 18°C




















Müdür Fettahoğlu Hızlı Başladı

Müdür Fettahoğlu Hızlı Başladı
20 Aralık 2021 18:25
219
A+
A-

Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Hüseyin Burak Fettahoğlu, henüz koltuğa oturmadan hafta sonu tüm mesaisini okul ve DYK kurslarını ziyaret ederek öğrenci, idareci ve öğretmenlerle bir araya gelerek büyük takdir topladı.

2017 yılından itibaren Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nde Daire Başkanı olarak görevini yürütürken Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Müdür Hüseyin Burak Fattehoğlu, “2014 – 2017 yılları arasında Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü görevini yürüttüm. Trabzon’da görev yapan idarecilerin yüzde 70’ini tanıyorum. Trabzon’la bağımı hiç koparmadım. Trabzon’daki ihtiyaç ve talepleri biliyorum. Ankara’da neyi nerden alacağımızı da biliyorum. Bu avantaları kullanarak Trabzon’u hep birlikte inşallah daha güzel günlere taşıyacağız” dedi.

Hafta sonu ilk olarak beraberinde Ortahisar İlçe Milli Eğitim müdürü Cemil Karakaş ile biirlikte Ortahisar MTSK uygulama sınavı alanında incelemelerde bulunan İl Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu, sınav görevlileri ve sürücü adayları ile bir araya gelerek sınava giren sürücü adaylarına başarılar diledi. Ardından gün boyu DYK kurslarını ziyaret eden Müdür Fetthoğlu Piri Reis İlkokulu, Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulu, Aydınlıkevler İmam Hatip Ortaokulu, Bedri Rahmi Eyüboğlu Ortaokulu, Trabzon Anadolu İmam Hatip Lisesi ve son olarak Trabzon Merkez Fen Lisesi’nde öğrenci, idareci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Fen Lisesinde öğrencilere yemek dağıtan Müdür Fettahoğlu, ardından öğrencilerle birlikte yemek yedi.

Göreve gelir gelmez dinlenmeye zaman ayırmadan hafta sonu tüm mesaisini okul ziyaretlerine ayırın Müdür Burak Fettahoğlu’nun bu davranışı büyük takdir toplad

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.