Dolar 32,2705
Euro 34,9849
Altın 2.448,45
BİST 10.158,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C




















Teknik direktör Abdullah Avcı da taraftarların ilgisine teşekkür ederek mesaj gönderdi.

Teknik direktör Abdullah Avcı da taraftarların ilgisine teşekkür ederek mesaj gönderdi.
18 Aralık 2021 13:38
226
A+
A-

Şampiyonluk yolunda Hatayspor ile kritik bir maça çıkacak olan Trabzonspor’da satışa sunulan biletler tükenmek üzere. Pandemi koşulları nedeniyle 42 bin olan stat kapasitesinin 38 bin 743 bileti satışa sunulmuştu. Bordo-mavili taraftarlar da çok önemli olan bu maçta takımı yalnız bırakmamak için biletlere adeta akın etti.

Satışa çıkan biletlerin yüzde 85’i tükenirken, bu oran 32 bin bilete tekabül etti. Karşılaşmanın başlama saatine kadar diğer biletlerin de tamamen satılması ve bu sezon bordo-mavililerin ilk kez full tribünler önünde oynaması bekeniyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı da taraftarların ilgisine teşekkür ederek, “Biz onlarla birlikte atağa kalkmak, onlarla birlikte defans yapmak istiyoruz. Bu ruhla gücümüze güç katacağız” diye konuştu. (Sabah)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.