Dolar 32,1988
Euro 34,9979
Altın 2.514,49
BİST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 20°C




















Avcı’nın Fenerbahçe öğütleri! İşte o 5 madde

Avcı’nın Fenerbahçe öğütleri! İşte o 5 madde
22 Aralık 2022 17:39
243
A+
A-

Trabzonspor sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın Fenerbahçe ile ilgili 5 önemli öğütleri var. Takımı beyin olarak da maça hazırlayan Avcı sık sık Fenerbahçe maçında oyundan kopmamak için futbolcularına öğütler veriyor.

TARAFTARI BİZ COŞTURACAĞIZ!

Fenerbahçe maçında taraftar her zaman olduğu gibi en kritik görevi üstlenecek. Tribünü hareketlendirmek, motive etmek saha içindeki motivasyonumuza bağlı olacak. Kesinlikle rakibi acıtıcı oyun düzenimizde gevşeme olmamalı.

HAZIRLIK PASLARI ÖNEMLİ!

Oyun taktiğinde hazırlık paslarına çok önem veren Avcı, Fenerbahçe maçında da hazırlık paslarının önemini futbolcularına her zaman anlatıyor. Makul ölçüde hazırlık pasları maçın kaderini belirleyecek diyor.

KENDİ OYUNUMUZ İLE VAR OLACAĞIZ!

Abdullah Avcı, Fenerbahçe maçında kendi oyunumuzu oynayacağız diyerek rakibe göre değil kendimize göre oynayacağız diyor. Oyun düzenimiz neyse 90 dakika hiç kopmayacağız.

HÜCUM ALANINDA TOPU KOŞTURACAĞIZ!

Fenerbahçe’nin özellikle kendi savunma alanında pres yapacağına dikkat çeken Avcı futbolcularına hücum hattında topu koşturmayı öğütlüyor.

HAKEME FAİR-PLAY UYARILAR!

Maçın hakeminin kritik bir rol oynayacağını da belirten Avcı, hakeme fair play çerçevesinde uyarılarda bulunulmasını da istedi. Bu konuda saha içindeki görev oyun kaptanı Hamsik’in olacak.

kaynak : ( 61saat )

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.