Dolar 32,4570
Euro 34,8518
Altın 2.446,77
BİST 9.885,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 17°C




















Güntekin Onay’ın sözleri Trabzonsporlu taraftarları kızdırdı

Güntekin Onay’ın sözleri Trabzonsporlu taraftarları kızdırdı
23 Kasım 2021 14:51
390
A+
A-

Yayıncı kuruluş spikeri Güntekin Onay, Trabzonspor-Gaziantep maçının ilk yarısında söylediği sözlerin ardından tepki çekti.

Onay, 3-0 biten ilk yarının ardından hakem Suat Arslanboğa’nın karşılaşmanın önüne geçtiğini söyledi. Tecrübeli spikerin bu sözlerinin ardından Trabzonsporlu taraftarlar Onay’ı tarafsız olmaya davet etti. rabzonspor’un Gaziantep ile oynadığı karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 3-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Devre arasında yayıncı kuruluş spikeri Güntekin Onay’ın sözleri sosyal medyada tartışma çıkardı.

Onay, Trabzonspor’un ilk yarıyı 3-0 önde kapattığını ancak Suat Arslanboğa ve VAR hakeminin maçın önüne geçtiğini söyledi. Onay’ın Abdülkadir Ömür’ün attığı gol için de ‘şut atmadı, orta yaptı’ ön görüsünde bulunması bordo mavili taraftarların tepkisini çekti.

rabzonspor’un Gaziantep ile oynadığı karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 3-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Devre arasında yayıncı kuruluş spikeri Güntekin Onay’ın sözleri sosyal medyada tartışma çıkardı. Onay, Trabzonspor’un ilk yarıyı 3-0 önde kapattığını ancak Suat Arslanboğa ve VAR hakeminin maçın önüne geçtiğini söyledi. Onay’ın Abdülkadir Ömür’ün attığı gol için de ‘şut atmadı, orta yaptı’ ön görüsünde bulunması bordo mavili taraftarların tepkisini çekti. Sosyal medyada konuyla ilgili yapılan paylaşımlar şöyle; Abdüş yılın golünü atınca beinsports güntekin onay; orta yapmak istedi gol oldu, volkan demirel hakemle alakalı laf salatası, feyyaz ikinci yarı antep bişeler yapmalı, sorsan futbol yorumcuları, yoksa tuttukları takımların soytarıları mı?

Güntekin Bey, tarafsız olması gereken bir yayın ortamında hakemin taraflılığını konuşuyorsunuz. Üzerine üstlük, Abdulkadir’in golüne de gereksiz yorumlar yapıyorsunuz. Trabzonspor sadece lider olduğunda antipatinizi topluyor. Bunu izlemek çok keyifli gerçekten

Güntekin Onay niyet okumaya başlamış. “Abdülkadir orta yapmaya çalışmış” falan filan. Ne kadar zorunuza gidiyor ya, ne kadar ağladınız ya. Siz afgurmaya devam edin. Geliyor gelmekte olan

Bu yorumu diğer 3 takım içinde

hepsi Trabzonspor’un galibiyetinden çok üzgün. Takım 3 atmış utanmasalar Gaziantep’in hakkıydı diyecekler. Daha çok üzüleceksiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.