Dolar 32,2952
Euro 34,6307
Altın 2.414,74
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Yağmurlu
Trabzon
16°C
Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 16°C




















Mustafa Yumlu’dan Trabzonspor Açıklaması

Mustafa Yumlu’dan Trabzonspor Açıklaması
22 Kasım 2021 15:40
314
A+
A-

Bir dönem Trabzonspor forması giyen Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un defans oyuncusu Mustafa Yumlu, Radyospor’a bağlandığı canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Bir dönem Trabzonspor forması giyen Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un defans oyuncusu Mustafa Yumlu, Radyospor’da katıldığı canlı yayında Trabzonspor’un bu sezon şampiyonluğa çok yakın olduğunu ifade etti.

”O SENE BU SENE”

Mustafa Yumlu açıklamalarında “Bundan hiçbir zaman çekinmem. Her oynadığım kulüpte söyledim. Oranın alt yapısında yetiştim. A takımda bulundum, her yerinde varım. 2016 yılına kadar oradaydım. Bende emeği olan bütün hocalarıma teşekkür ederim. Benim için Trabzon’un yeri her zaman ayrı. Bizim gözümüzde Trabzonspor her zaman şampiyondur. Abdullah hoca ile çok iyi bir ivme yakaladılar. Müthiş oynuyorlar. Bu sene bence, o sene gibi geliyor bana. Canı gönülden istiyorum bunu, inşallah Trabzonspor’un şampiyonluğunu görürüm. İnşallah biz de Erzurumspor olarak sezonu şampiyon olarak tamamlarız. Bu sezon inşallah çifte şampiyonluk yaşayacağız. Hem Erzurumspor hem Trabzonspor olarak. Güzel bir çifte şampiyonluk yaşadığım zaman unutamayacağım bir yıl olur benim için. Trabzonspor’a da bu akşamki maçında başarılar diliyorum. Yenerseler müthiş bir avantaj sağlayacaklar. Trabzonspor bizim ailemiz, canımız.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.