Dolar 32,1962
Euro 34,7889
Altın 2.445,29
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Pts 14°C
Sal 17°C
Çar 15°C
Per 17°C




















Tello Trabzonspor için gemileri yaktı

Tello Trabzonspor için gemileri yaktı
15 Kasım 2021 12:58
315
A+
A-

Haberimizin kaynağı  Real Betis Kulübü’ne yakınlığıyla bilinen Radio Betis. İspanya’nın önemli internet sitesilerinden olan Radio Betis, Real Betis’te bu sezon şans bulamayan Cristian Tello’nun Trabzonspor ile anlaştığını ve ara transfer döneminde Türkiye’ye gideceğini ileri sürdü. Radio Betis haberin ayrıntılarında ise, “Trabzonspor Tello’ya Betis’te aldığı paranın iki katını teklif etti. Real Betis’in bonservis talebi yok. Tello bu öneriyi kabul etti” ifadelerine yer verdi.

SÜPER Lig’de uzak ara lider olan Trabzonspor sezonu sonunda hedeflediği şampiyonluk için tüm imkanlarını seferber etmeye başladı. Mevcut kadrosuna gerekli takviyeleri yapıp, uzun maratonda sıkıntı yaşamak istemeyen bordo-mavililer, şimdiden ara transfer için düğmeye bastı. Gervinho’nun sezonu kapatması nedeniyle önceliği kanat transferine veren kurmaylar bu bölge için Cristian Tello (Real betis), Edin Visca (Başakşehir), Efecan Karaca (Alanyaspor) ve Carlos Vela (Los Angeles FC) isimlerini belirledi.

Hepsi birbirinden değerli olan bu yıldızlardan Cristian Tello için İspanyol basınında flaş bir iddia geldi. Real Betis Kulübü’ne yakınlığıyla bilinen Radio Betis, “Bu sezon Betis’te çok az süre alan Cristian Tello, büyük bir ihtimalle ara transfer döneminde Trabzonspor’a gidecek. Türk kulübü, Tello’nun menajeri ile yaptığı görüşmede şartlar konusunda anlaşma sağladı. Prensipte el sıkıştılar. Trabzonspor Tello’ya Real Betis’te aldığı paranın iki katını teklif etti. Tello da bu öneriyi kabul etti” iddiasında bulundu. Cristian Tello Real Betis formasını ligde 8, Avrupa Ligi’nde bir kez giydi. Tello bu maçlarda yalnızca 1 gol attı. Her iki ayağını da iyi kullanan 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu sol kanatta görev yapıyor.

AVCI’NIN İLK TERCİHİ

Sezon başında da Trabzonspor’un gündemine gelen Cristian Tello, Real Betis ile Barcelona’nın (Tello’nun bonservisinin yüzde 50’si Barcelona’da) anlaşamaması nedeniyle transfer olamadı. Bu sorunun çözüldüğü, büyük bir aksilik yaşanmaması halinde 30 yaşındaki kanat oyuncusunun devre arasında Trabzonspor’a geleceği ifade edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.