Dolar 32,3684
Euro 34,7084
Altın 2.392,65
BİST 10.154,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki pozisyonları yorumladı

Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki pozisyonları yorumladı
18 Ekim 2021 14:22
276
A+
A-

Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu, Kim Min Jae’nin kırmızı kart gördüğü pozisyonu ve hakem Ali Şansalan’ın kararlarını yorumladı.

AHMET ÇAKAR – VAR MÜDAHALEDE HAKLI

Trabzonspor yeni lider… Belki çok iyi oynamadılar ama kırılma anı Güney Koreli oyuncunun oyundan atılmasıydı. Aslında Fenerbahçe maça golle başladı. Rossi aldı içeri verdi. Top Valencia’dan kendisine geldi. O da ayak içiyle uzak direğe bırakıverdi.

Bu dakikalarda Trabzonspor oyun kurmakta zorlanırken imdadına Koreli Kim yetişti. Oyundan atıldı, ceza alanı dışından kazanılan serbest vuruşu da Bakasetas gol yaptı. Böyle maçlarda bir kişi eksik oynamak, o kadar büyük dezavantaj ki Fenerbahçe bunu ikinci yarı hissetti.

Bitime dakikalar kala yine Bakasetas’ın penaltısıyla maçı aldı, Yusuf’un son saniye golü de olayı perçinledi ama siz bu satırları okurken Türkiye’de en çok dün geceki yönetimiyle Ali Şansalan konuşulacak.

Kim’e gösterdiği ikinci sarıdan gelen kırmızı kart ve çaldığı faul kesinlikle doğru. Kim’in daha önce sarı kartı var. Djaniny yanında giderken sırtından dirsekle itiyor. Eğer bu faul çalınıyorsa verilen sarı kart da doğru.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.