Dolar 32,2545
Euro 34,7594
Altın 2.411,89
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Açık
Trabzon
18°C
Açık
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 18°C
Cts 16°C




















Çaykur Rizesporlu futbolcu Trabzonspor maçına dikkat çekti!

Çaykur Rizesporlu futbolcu Trabzonspor maçına dikkat çekti!
1 Kasım 2021 15:45
236
A+
A-

Çaykur Rizespor’da Cemali Sertel, son haftalarda güzel bir futbol oynadıklarını dile getirerek, “Trabzonspor karşısında güzel futbol oynadık. Son iki üç haftadır oyuna yansıtıyoruz ama skora yansıtamıyorduk. Bu hafta elimizden geleni yaptık ama yine olmadı. Artık bu bizi tatmin etmiyor çünkü sonuç almak istiyoruz. Önümüzdeki maça iyi hazırlanıyoruz ve puan almak. Bu hafta kesinlikle 3 puan istiyoruz milli aradan önce taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz” dedi.

Hamza Hamzaoğlu’nun teknik direktör olduğu günden bugüne performansının arttığının altını çizen Sertel, “Hocamız geldiğinden beri yavaş yavaş açıldığımı düşünüyorum. Bunun için ekstra çalışıyorum ve daha iyi olmak istiyorum. Kasımpaşa maçına ailem de gelmişti. Güzel bir gol attım mutluyum. Bu gollere devam etmek istiyorum. Benim bir gol hedefim yok. Yeter ki maçları kazanalım” şeklinde konuştu.

Taraftara birlik çağırısında bulunan genç oyuncu, “Taraftar da çok üzgün biz de çok üzgünüz galip gelmek istiyoruz. Onlarda sabırsız bizde sabırsızız. En hızlı şekilde puan almak istiyoruz taraftarımız biraz sabretsin gerisi gelecek” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.