Dolar 32,2630
Euro 34,7402
Altın 2.450,42
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Pts 14°C
Sal 17°C
Çar 15°C
Per 17°C




















Hamza Hamzaoğlu: Trabzonspor hak ettiği bir şampiyonluk yaşayacak!

Hamza Hamzaoğlu: Trabzonspor hak ettiği bir şampiyonluk yaşayacak!
13 Nisan 2022 13:53
1.505
A+
A-

Eyüpspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu,”Trabzonspor hak ettiği bir şampiyonluk yaşayacak”

Eyüpspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Türk futbolunun her geçen gün kötüye gittiğini söyledi.Galatasaray’ın başında 2014-2015 sezonunda Süper Lig, Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa şampiyonlukları yaşayan, en üst ligde birçok takımda görev yapan ve şu an Spor Toto 1. Lig ekibi Eyüpspor’u çalıştıran deneyimli teknik adam, çarpıcı açıklamalar yaptı.

“Trabzonspor hak ettiği bir şampiyonluk yaşayacak” 

Hamza Hamzaoğlu, Spor Toto Süper Lig’de bitime 6 hafta kala en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 13 puan önünde lider durumunda bulunan Trabzonspor’un şampiyonluğu hak ettiğini aktardı.

Bordo-mavili takımın teknik direktör Abdullah Avcı’yla iyi bir uyum yakaladığını belirten Hamzaoğlu, “Trabzonspor hak ettiği bir başarıyı yaşıyor. İnşallah bunu da bu sene taçlandırırlar. Yıllardan beri çok mücadele verdiler. Bu sezon hak ettikleri bir şampiyonluk yaşayacaklar.” ifadelerini kullandı.

 “Terim, Denizli ve Güneş de bir şeyler yapabilirlerdi” 

Hamza Hamzaoğlu, Türk futboluna kulüpler ve milli takım düzeyinde önemli başarılar yaşatan Fatih Terim, Şenol Güneş ve Mustafa Denizli’nin şu anda herhangi bir görevde bulunmadığının hatırlatılması üzerine, şunları kaydetti:

“Yanlış. Bu, düşüncelerin getirmiş olduğu bir durum. Futbol buraya gelirken sadece başkalarını suçlayamam. Ben de bu işin içindeydim. ‘Niye bu noktaya gelmesine müsaade ettim’ diye kendimi sorgularım. Bu duruma gelirken hatalı olduğunu düşünmesem de kendimi suçlarım. Fatih hoca, Şenol hoca, Mustafa hoca ve Yılmaz hoca. Hepsi bizim hocalarımız. Çok önemli tecrübeye sahipler. Onlar da bu işin içindeydiler. Onlar da bir şeyler yapabilirlerdi diye düşünüyorum. Gelinen noktada sadece başkalarını suçlayarak da bir yere varamayız. Kendimizin de hatası olduğunu kabul etmek zorundayız. Şu anki durumu bütün gerçekliğiyle kabul edip buradan ne şekilde çıkılabilir, bunu düşünmek, toplanmak ve fikir birliğine varmak gerekiyor. İnşallah bunu da zamanla yaparız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.