Dolar 32,2669
Euro 35,1304
Altın 2.467,34
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C




















Burak Yılmaz Bu İstatistikle Fransızları Şok Etti!

Burak Yılmaz Bu İstatistikle Fransızları Şok Etti!
23 Ekim 2021 16:37
323
A+
A-

Son dakika haberi… 2020 yazında Beşiktaş’tan Fransa Ligue 1 ekibi Lille’e transfer olan milli oyuncumuz Burak Yılmaz, kariyerinde ilk kez 5 büyük ligden birinde oynama şansı yakaladı. Lille’de geçirdiği ilk sezonunda Avrupa futboluna damga vuran Burak, takımını şampiyonluğa taşıdı.Kısa sürede Fransız taraftarların sevgilisi haline gelen tecrübeli golcü, geçtiğimiz sezonu iki kupayla tamamlayan Lille’in en önemli oyuncularından birisi olmuştu.

Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik ile birlikte Fransa’da bir Türk çılgınlığı yaratan futbolcularımız, bu sezon geçtiğimiz sezonun etkisini yaratamadı.Teknik direktör değişikliyle birlikte beklenen seviyenin altında kalan Lille, ilk 10 haftada 14 puan toplayabildi ve 11. sırada yer aldı.

Şampiyonlar Ligi’nde ise Salzburg, Sevilla ve Wolfsburg’un yer aldığı grupta 3 haftada yalnızca 2 puan toplayabilen Lille, taraftarını memnun eden görüntüden bir hayli uzakta kaldı.

Şampiyonlar Ligi’nin ikinci haftasında Salzburg’a 2-1 mağlup olan Lille’in tek golünü kaydeden Burak Yılmaz, attığı golle tarihe geçmişti.Devler Ligi’nde gol atan en yaşlı Türk futbolcu ünvanına sahip olan milli golcümüz, 3. hafta maçında Sevilla karşılaşmasında yine bir rekora imza attı ancak bu kez eleştirilerin sebebi oldu.

Burak Yılmaz

Bu sezon takım olarak beklenen performansı gösteremeyen Lille de eleştirilen isimlerinden birisi de Burak Yılmaz. Fransız basınından Le Parisien’in haberine göre, Sevilla karşısında 10 kez ofsayta yakalanan Burak, bu anlamda Şampiyonlar Ligi’nin tarihine geçti. Avrupa’nın en büyük futbol turnuvasının oynanmaya başlandığı tarihten bu yana bir maçta en çok ofsayta düşen futbolcu olan Burak Yılmaz, Fransızlar tarafından çokça eleştirildi. Lille formasıyla toplamda 45 maça çıkan Burak Yılmaz, 22 kez ağları sarsmayı başardı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.