Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 22°C
Per 19°C




















Trabzonspor’un sol beki Lucescu’nun Kiev’inden

Trabzonspor’un sol beki Lucescu’nun Kiev’inden
24 Eylül 2021 20:33
340
A+
A-

Trabzonspor’un aklı fikri şampiyonlukta… ufak tefek hatalarla şampiyonluğun kaçmaması için bordo-mavili yönetim de işi sıkı tutuyor. Şu anda görünen en büyük eksiklik sol kanatta. Abdullah Avcı, İsmail Köybaşı’nı zorunluluktan oynatıyor. Ancak tecrübeli oyuncuya tam anlamıyla bir güven yok. Bu yüzden Ocak ayında sol bek sorununun kökten çözülmesi için çalışmalara devam ediliyor.

TFF kurallarına göre alınacak oyuncunun 1997 doğumludan genç olması gerekiyor. Bu yüzden Trabzonspor’un scoutları Balkanlar, Ortadoğu ve Rusya ve Ukrayna gibi ülkelerde performansı üst düzeye çıkan genç sol bek oyuncularını araştırıyor. Amaç hem Türkiye’ye geldiğinde kültür bunalımı yaşamaması, hem de şehre kolay adapte olması.

Bu özelliklere mükemmel şekilde uyan bir oyuncu gündeme geldi. Lucescu’nun çalıştırdığı Dinamo Kiev’de forma giyen 1999 doğumlu Vitaliy Mykolenko. Genç yaşına rağmen 21 kez Ukrayna Milli Takım formasını da giyen Mykolenko için Trabzonspor yönetimi harekete geçti. İlk etapta Türkiye’ye pek çok oyuncu getiren Vadim Shablii’ye, oyuncunun Süper Lig hakkındaki fikirleri soruldu. Gelecek cevaba göre görüşmeler ilerletilecek.

Vitaliy Mykolenko kimdir?

Ukrayna doğumlu olan Vitaliy Mykolenko 22 yaşındadır. Dinamo Kiev forması giyen futbolcu Defans mevkisinde oynamaktadır. Dinamo Kiev takımında oynadığı 5 maçta 445 dakika süre almış ve 5 kez ilk 11’e girmiş tüm maçlarda yer almıştır. Vitaliy Mykolenko 2021-2022 sezonunda şu ana kadar hiç kart görmemiştir.

Doğum tarihi: 29 May 1999

Mevki: Defans – Sol Bek

Ayak: Sol ayak

Yaş: 22

Boy: 1,80 m

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.