Dolar 32,3293
Euro 34,8370
Altın 2.390,63
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















Rusya’da Yusuf Yazıcı’ya övgü yağdı! ‘Türk yıldız fark yarattı! İnanılmaz’

Rusya’da Yusuf Yazıcı’ya övgü yağdı! ‘Türk yıldız fark yarattı! İnanılmaz’
27 Şubat 2022 22:37
479
A+
A-

CSKA Moskova’nın derbide mücadelesinde Spartak Moskova’yı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmaya Yusuf Yazıcı damgasını vurdu. Rus basını dev karşılaşmanın ardından milli yıldıza övgüler yağdırdı. İşte detaylar…

Rusya Premier Ligi’nde CSKA Moskova’nın derbide mücadelesinde Spartak Moskova’yı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmaya Yusuf Yazıcı damga vurdu. Milli yıldız maçın adamı seçilirken Rus basını Yusuf Yazıcı’ya övgüler yağdırdı. İşte detaylar…

DERBİYE DAMGA VURDU 
Devre arası transfer döneminde Lille’den CSKA Moskova’ya satın alma opsiyonuyla transfer olan Yusuf Yazıcı, CSKA moskova’daki ilk resmi karşılaşmasına adeta damga vurdu.

RUSYA’DAN ÖVGÜLER YAĞDI 
Milli futbolcu CSKA Moskova’nın derbi karşılaşmasında Spartak Moskova’ya frikikten golünü attı ve derbide maçın adaı seçildi. Rus basını Spartak Moskova maçının ardından Yusuf Yazıcı’ya övgüler yağdırdı.

‘BU SEVİYELER ONUN STANDARTLARININ ALTINDA’ 
Sport-express, Yusuf Yazıcı’nın CSKA Moskova standarlarının çok üzerinde bir yeteneğe sahip olduğunu ifade etti. Haberde “Yusuf Yazıcı attığı frikikle herkese açıkça gösterdi ki bu seviyeler onun standartlarının çok altında” denildi.

‘FRİKİKLERİ PENALTI GİBİ ATIYOR’ 
Kp.ru sitesi de Yusuf Yazıcı’nın performansını manşetlere taşıdı. Haberde Yusuf Yazıcı’nın serbest vuruşları penaltı rahatlığında kullandığını ve oyuncunun da bunu kabul ettiğini belirtti. Yusuf Yazıcı’nın derbide fark yarattığı ifade edildi.

‘TÜRK YILDIZ MAÇI KOPARDI’ 
Sports.ru Yusuf Yazıcı’yı manşete taşıdı. Haberin başlığında “CSKA Moskova, Yusuf Yazıcı’nın penaltı gibi kullandığı frikikle yıktı” ifadeleri kullanıldı. Haberin detayında ise “İkinci yarının başında Türk yıldız inanılmaz bir gol atarak maçı kopardı. Yusuf Yazıcı için derbide bu golle başlaması unutulmaz bir başlangı.” ifadeleri yer aldı.

CANER ERKİN DETAYI 
Haberde ayrıca CSKA Moskova’da Yusuf Yazıcı’dan önce Caner Erkin’in de benzer şekilde frikik golleri attığı okuyuculara aktarıldı. Rus gazeteciler Yusuf Yazıcı’ya “Caner Erkin’in frikik golleri vardı. Sen de atabilecek misin? sorusuna milli yıldızın cevap verdiği aktarıldı.

‘HER YÖNDEN KENDİNİ GELİŞTİRMEYE TAKINTILI’ 
Rus basını Yusuf Yazıcı’nın frikikten attığı golün bir sürpriz olmadığı ve oyuncunun bunu kendisine takıntı haline getirdiği belirtti. Sports.ru’daki haberde “Yazıcı’nın sonunda bir serbest vuruştan gol atması şaşırtıcı değil. Her yönden kendini geliştirmeye takıntılı bir futbolcu.” denildi.

‘ORTA SAHAYI DOMİNE ETTİ’ 
Championat sitesi CSKA Moskova’nın yeni transferlerinin çok beğenildiğini ve Yusuf Yazıcı’nın Carrascal ile birlikte orta sahayı domine ettiğini belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.