Dolar 32,2074
Euro 35,0559
Altın 2.524,68
BİST 10.682,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 20°C
Cum 20°C




















Şampiyon Abdullah Öztürk’ten anne babalara çağrı: Bugün var yarın yoksunuz…

Şampiyon Abdullah Öztürk’ten anne babalara çağrı: Bugün var yarın yoksunuz…
7 Eylül 2021 18:05
172
A+
A-

2020 Tokyo Paralimpik Oyunları’nda masa tenisinde altın madalya kazanan Abdullah Öztürk ile bronz madalya kazanan kardeşi Ali Öztürk antrenörleriyle birlikte Trabzon’da basın toplantısı düzenledi.

İlk olarak altın madalya kazanan Abdullah Öztürk açıklamalarda bulunurken şöyle konuştu;
“Ben 2016’da da şampiyon olmuştum. 2020 Tokyo biraz daha uzun sürdü pandemiden dolayı bir yıl daha fazla beklemek zorunda kaldık. Pandemi nedeniyle çalışamadığımız dönemler oldu. Rakiplerimiz kapalı kutuydu onları göremedik onlar da bizi göremedi. Antrenörümüzle çok iyi şekilde çalıştık.

ÜLKEMİZE ARMAĞAN OLSUN

Trabzon’a memleketime geldim. Sporculuk hayatımda yaşamadığım duyguları 1.5 yıldır yaşıyorum. İl müdürümüze organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Trabzonspor başkanı Ağaoğlu’na teşekkür ediyorum istanbul’da sabah 5’te karşıladı bizi. Süreç zordu. Cumhurbaşkanımızın da destekleri oldu. Aramızda görünmeyen kahramanlar oldu. Madalyamız Trabzon’a ve ülkemize armağan olsun

SARILIP AĞLADIK

Final maçında çok heyecanlıydım. 30 Ağustos olması da beni çok motive etti. Bakan bey geldi daha da heyecanlandım. Karşımda maçı izliyordu. Taraftar gibi bağırıyordu. Son saniye aldıktan sonra sevincimi onunla paylaşmak istedim. Ona giderken yerdeki çıkıntıya takılıp düştüm. Sarılıp ağladık.
Şuanda ne kadar engelliye ulaşabilirsek, rekabeti ne kadar arttırabilirsek, paralimpikte çok daha fazla madalyaya ulaşırız. Onlara ulaşmamız için de medyaya ihtiyaç var.

TRT kameramanı vardı, Trabzonsporlu olduğunu ve formasını getirdiğini söyledi. Ona maçta giymesini ve motive olacağımı söyledim. O da giydi Trabzonspor forması da beni motive etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.