Dolar 32,5354
Euro 34,9280
Altın 2.435,91
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 23°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
23°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 17°C




















Avusturya Milli Takım Teknik Direktörü Foda’dan Yusuf Demir açıklaması!

Avusturya Milli Takım Teknik Direktörü Foda’dan Yusuf Demir açıklaması!
5 Eylül 2021 23:42
491
A+
A-

Avusturya Milli Takım Teknik Direktörü Franco Foda, aslen Trabzonlu olan Barcelona’nın yıldız adayı Yusuf Demir için açıklamalarda bulundu.

Avusturya Milli Takım Teknik Direktörü Franco Foda, Barcelona’ya transfer olan 18 yaşındaki Türk asıllı Avusturyalı futbolcu Yusuf Demir hakkında konuştu.

Foda, “Yusuf Demir hepimizi çok şaşırttı. Avusturyadaki hiç kimse onun Barcelona’nın as takım oyuncusu olabileceğini düünmüyordu. Barcelona’nın as takım kadrosunda yer alacağı orta çıktığından bu yana Avusturya’da büyük bir çılgınlık başladı. Avusturya futbolunun geleceği en parlak oyuncusu Yusuf Demir, buna hiç şüphe yok.” ifadelerini kullandı.

“Yusuf Demir, çok küçük yaştan beri büyük bir yetenekti.” diyerek sözlerini sürdüren Foda,“Rapid Wien’e transferi aslında onun gibi büyük bir yetenek için iyi olmadı. Orada teknik direktörü Yusuf’a çok inanmadı ama takım arkadaşlarından büyük destek gördü.” açıklamasını yaptı.

Foda, “Çok büyük Avrupa kulüplerinin Yusuf Demir’i yakından takip ettiğini biliyorduk. Avusturya alt yaş milli takımlarında onu sürekli oynatmaya çalıştık ve gelişimini en azından bu şekilde sürdürmesini istedik.” sözleriyle konuşmasını noktaladı. (Sporx)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.