Dolar 32,3860
Euro 34,6043
Altın 2.385,71
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Çar 15°C
Per 16°C
Cum 18°C
Cts 17°C




















Mert Müldür’ün menajerinden özel açıklama ‘Trabzonspor büyük kulüp ama…’

Mert Müldür’ün menajerinden özel açıklama ‘Trabzonspor büyük kulüp ama…’
3 Eylül 2021 14:44
364
A+
A-

Mert Müldür Trabzonspor iddialarına menajerinden açıklama…

Yabancı olarak Gervinho, Peres, Hamsik, Koita, Cornelius, Siopis ve Denswil’i kadrosuna katan Trabzonspor , yerlide de Dorukhan ile İsmail Köybaşı’nı renklerine bağladı.

Kadrosuna şartların oluşması dahilinde bir sol bek daha dahil etmek isteyen Bordo Mavililer için Mert Müldür iddiası ortaya atılmıştı.

Trabzonspor ile anılan 22 yaşındaki Mert için menajeri Max Hagmayr 61saat’e oyuncusunun durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

 

Trabzonspor’un ilgisini sorduğumuz Mert’in menajeri Max Hagmayr “Trabzonspor’un bu sene yaptığı transferleri biliyorum. Trabzonspor büyük bir  kulüp ama Mert Müldür Türkiye’ye şimdilik gitmeyecek” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.