Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















Mehmet Atalay Hastaneye kaldırıldı

Mehmet Atalay Hastaneye kaldırıldı
10 Mayıs 2021 00:36
175
A+
A-

Gençlik ve Spor ve Eski Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay hastaneye kaldırıldı.

Trabzon’un Ortahisar İlçesinde bulunan İmperial hastanesi acil servisine başvuran ve şikayetlerini ileten Atalay, mide kanaması teşhisiyle Karadeniz Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne sevk edildi. Mehmet Atalay sevk edildiği Tıp Fakültesi hastanesi Farabi Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

MEHMET ATALAY KİMDİR?

1965 Trabzon’un Of ilçesinde doğumlu olan Mehmet Atalay, İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdi. Meslek hayatına Trabzon Karadeniz Gazetesinde başlayan Mehmet Atalay Son Havadis, Tercüman ve Milli Gazetede gazeteci ve yazarlık yaptı, daha sonra da Zaman Gazetesinde spor müdürlüğü görevini yürüttü. 1994-2000 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri Genel Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediye Başkanlını Spor Danışmanlığı yaptı. Mehmet Atalay 2000 yılında Yeni Şafak Gazetesi Genel Müdürlüğü, 2003 yılında Başbakan Başmüşavirliği, ardından Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’ne atandı.

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, 5 yıl 9.5 ay süren bu görevinden 28 Kasım 2009 tarihinde istifa etti. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu ile uzun süredir anlaşmazlık içinde olan Mehmet Atalay, “Daha önce istifa edecektim, Spor Şurası jübilem oldu” dedi. Trabzon Belediye Başkan adaylığı gündemde olan Atalay 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde aday gösterilmedi.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü’ne atandı. Atalay’ın atamasına ilişkin 15 Aralık 2009 tarihli Bakanlar Kurulu Kararı, Resmi Gazete’nin 09 Ocak 2010 tarihli sayısında yayımlandı.

Atalay, Türkiye Spor Yazarları Derneği, Türkiye Futbol Adamları Derneği, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Basın Konseyi, İstanbul Gazeteciler Derneği ve Dünya Spor Yazarları Birliği üyesi (AIPS kartı sahibi).

Evli 4 çocuk babasıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.