Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















EYUDER’DEN TRABZON’DA EĞİTİME TAM DESTEK !

6 Nisan 2022 14:44
483
A+
A-

İŞİMİZ EĞİTİM GÜCÜMÜZ EĞİTİM…
EYUDER’ DEN TRABZON’ DA EĞİTİME TAM DESTEK
KISA ADI EYUDER OLAN EĞİTİM YÖNETİCİLERİ VE UZMANLARI DERNEĞİ TRABZON’ DA BİR DİZİ PROTOL İMZALADI.

Ulusal Eğitim Dernekleri Federasyonu (ULEDEF) ve Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği (EYUDER) Genel başkanı Dr. Adem ÇİLEK; Eyuder Trabzon Temsilciliğinin daveti üzerine 28-31 Mart 2022 tarihlerinde Trabzon’ a gelerek Trabzon Üniversitesi, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Maçka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tonya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği protokolü imzaladı.
Amacı; Türk Milli Eğitim Sisteminde kaliteyi yakalamak amacıyla, eğitim yöneticilerinin birikim ve deneyimini artırmak ve bu alanda çalışmak, Eğitim yöneticilerinin sorunlarını dile getirmek ve çözüm üretmek, Üyelerinin sosyal, kültürel, ekonomik ve mesleki gereksinimlerini karşılamaya yönelik çalışmalar yapmak ve Eğitim ve öğretim konularında kamu yararına uygun faaliyetlerde bulunmak amacı ile kurulan dernek, Türkiye’ de 81 İl, 640 İlçe ve başta Azerbaycan olmak üzere 43 Ülkede üyelikleri bulunmaktadır.
“işimiz eğitim gücümüz eğitim” sloganı ile nihai hedefi “Öğretmen Meslek Odası” kurmak olan ULEDEF çatısı altında Eyuder başta olmak üzere 9 ayrı Dernek yer almaktadır.
Eğitim öğretim faaliyetlerine destek olmak Bakanlığımızın Vizyonu doğrultusunda yapılan çalışmalarda yer almak için Dernek amaçları doğrultusunda Türkiye genelinde pek çok Üniversite, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim adına çalışan Kurumlar ile İşbirliği Protokolü imzalayan EYUDER, eğitimde fark yaratan ve öncü il olan Trabzon’da da bir dizi işbirliği protokolü imzaladı.
Protokoller; EYUDER Genel Başkanı Dr.Adem ÇİLEK ile Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü adına İl müdürü Hüseyin Burak FETTAHOĞLU, Trabzon Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU, Ortahisar İlçe Milli Eğitim adına İlçe müdürü Cemil KARAKAŞ, Maçka Milli Eğitim Müdürlüğü adına ilçe müdürü Yaşar ADIGÜZEL ve Tonya İlçe milli Eğitim müdürlüğü adına ilçe müdürü Ziya DURMUŞ arasında imzalandı.
Yapılan bütün protokollerde; EYUDER Trabzon İl temsilcisi Süleyman DEĞİRMENCİ, Genel Başkan Yardımcısı Gamzegül ENGİN, EYUDER Akademik temsilcisi Fatih Eğitim Fakültesi Dekan yardımcısı Prof. Dr. Taner ALTUN, Akçaabat Temsilcisi Abdul Kadir BAYÇELEBİ, Maçka temsilcisi Ayşe ÇOBAN, Beşikdüzü temsilcisi Abdullah GÜNDOĞDU, Vakfıkebir temsilcisi Cemil KILIÇ ve Ortahisar temsilcisi Hayri YİĞİT hazır bulundu…

…………………….

Hülya PEKŞEN

hulyapekssen@hotmail.com

Yurt Haber 61 / Köşe Yazarı

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.